Libnet.ro
UNICEF

14:45

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

B1 B1,
Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in. continuă pe B1

Donald Trump a vizitat Zidul Plangerii

Presedintele Donald Trump a scris istorie in aceasta dupa-amiaza, devenid primul lider american care a vizitat in timpul mandatului Zidul Plangerii, un loc de rugaciune care a generat tensiuni constante intre musulmanii, crestinii si evreii din Ierusalim, transmite NBC News.

Donald Trump devine primul presedinte american in exercitiu care merge la Zidul Plangerii, in Ierusalim

Donald Trump s-a recules luni dupa-amiaza in fata Zidului Plangerii, in Ierusalim, devenind astfel primul presedinte american in exercitiu care viziteaza acest loc simbolic al iudaismului, scrie AFP.

VIDEO Donald Trump devine primul presedinte american in exercitiu care merge la Zidul Plangerii, in Ierusalim

Donald Trump s-a recules luni dupa-amiaza in fata Zidului Plangerii, in Ierusalim, devenind astfel primul presedinte american in exercitiu care viziteaza acest loc simbolic al iudaismului, scrie AFP.

Donald Trump, primul presedinte american in exercitiu la Zidul Plangerii

Liderul Casei Albe isi continua turneul extern cu o vizita de doua zile in Israel, unde a fost intampinat pe covorul rosu de premierul Benjamin Netanyahu, inainte de a merge la Zidul Plangerii.

Donald Trump in Israel: pariul care poate schimba istoria sau sa o detoneze

Astazi, inaintea momentului intalnirii oficiale cu prim-ministrul Benjamin Netanayahu, Donald Trump va efectua un gest simbolic de mare rezonanta si cu o semnificatie cu totul deosebita: va fi primul presedinte american in functie care se va duce la Zidul Plangerii, locul sacru de rugaciune pentru evrei si care este situat in zona de est a Ierusalimului, ocupata si mai apoi anexata de Israel.

Donald Trump, primit foarte bine in Arabia Saudita. Regatul va cumpara arme de 100 mld dolari din SUA

In timp ce in Statele Unite continua controversele pe tema sa, Donald Trump si-a inceput primul turneu prezidential extern cu o vizita in Arabia Saudita, unde a fost primit cu caldura, ceea ce a mutat atentia de la furtuna politica declansata de concedierea directorului FBI, James Comey, scrie Reuters.

Donald Trump, despre pace: Este una dintre cele mai dificile afaceri dintre toate

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat luni seara ca pacea este una dinte cele mai dificile afaceri dintre toate, in timpul unei conferinte de presa de la resedinta premierului Is.

Donald Trump este asteptat in Israel, pe fondul unor masuri de securitate sporite

Presedintele american Donald Trump viziteaza luni Israelul si teritoriile palestiniene, in continuarea turneului sau in Orientul Mijlociu. El zboara din Arabia Saudita, un aliat important al SUA, unde a tinut un discurs liderilor arabi si musulmani la un summit, scrie BBCNEws in pagina electronica.

Regele Salman al Arabiei Saudite acuza Iranul ca este varful de lance al terorismului mondial. Declaratia a fost facuta in fata lui Donald Trump

Summitul la care 55 de lideri ai unor state musulmane se intalnesc cu presedintele american Donald Trump a inceput duminica la Riad, unde gazda reuniunii, regele Salman al Arabiei Saudite, a lansat un atac verbal dur la adresa Iranului.

Donald Trump este cauza sau doar pretext convenabil pentru caderea pietelor?

Linistea si optimismul de pe pietele americane, care au domnit inca de la castigarea alegerilor de catre Donald Trump si au continuat dupa instalarea sa la Casa Alba, au fost curmate brusc de amplificarea crizei politice din Statele Unite.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )