Libnet.ro
UNICEF

18:30

FOTO VIDEO Enoriasii care s-au razvratit impotriva preotului de la Lunca Corbului aduc multumiri Arhiepiscopiei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Enoriasii care s-au razvratit impotriva preotului de la Lunca Corbului aduc multumiri Arhiepiscopiei

Inaltele fete bisericesti din Arges sunt puse la acatiste de catre enoriasii care s-au revoltat impotriva preotului lor, din comuna Lunca Corbului. Dupa scandalul de pomina petrecut chiar in sfantul lacas, arhiepiscopul Calinic le-a trimis un alt paroh, devotat si de pus la rana, dupa cum spun localnicii. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Loviti de ape din toate partile, dar cu credinta in suflet. La Rascaieti, oamenii au prin ape ca sa ia Lumina

Chiar daca au fost loviti de ape in Sambata Mare, satenii din Rascaieti, judetul Dambovita, nu au stat in case in noaptea de inviere si au tinut cu orice chip sa ia lumina sfanta de la biserica. Au mers carati pebrate sau in spate, desculti, cu carutele sau cu cizme de cauciuc pentru a ajunge la biserica din sat, care era incojunrata de ape.

FOTO VIDEO Oameni strazii au primit o masa calda de la Asociatia Sprijin pentru viata

Oamenii saraci din Pitesti, care dorm sub cerul liber, au primit, aseara, in parcul 1907, o masa calda. Reprezentantii Asociatiei Sprijin pentru viata le-au impartit hrana, haine si paturi, pentru a intra si ei, oarecum, in spiritul sarbatorilor de Paste .

FOTO VIDEO Primarul Tudor Pendiuc a daruit copiilor oua de ciocolata in spiritual sarbatorilor pascale

Edilul orasului Pitesti, Tudor Pendiuc, a daruit, astazi, oua de ciocolata copiilor care au mers in Piata Primariei pentru a vedea aranjamentul specific Sarbatorilor de Paste. Iepurasii vii si gainile din casuta special amenajata au facut senzatie printre micuti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )