Libnet.ro
UNICEF

17:00

Un jucator de RENUME al Barcelonei, implict intr-un ACCIDENT rutier. Fotbalistul, la un pas sa piarda meciul contra celor de la Real Societad (FOTO + VIDEO)

B1 B1,
Un jucator de RENUME al Barcelonei, implict intr-un ACCIDENT rutier. Fotbalistul, la un pas sa piarda meciul contra celor de la Real Societad (FOTO + VIDEO)

Neymar a fost implicat intr-un accident rutier. Atacantul Barcelonei a fost protagonistul unui mic incident in trafic chiar in ziua in care echipa sa are meci, informeaza Marca. Neymar se. continuă pe B1

Un taximetrist din Dolj si-a pierdut viata intr-un accident rutier, la iesirea din Caracal

Grav accident de circulatie, duminica-seara, la iesirea din Caracal, spre Craiova, doua autoturisme fiind implicate, amandoua inmatriculate in judetul Dolj.

Opt romani, RANITI intr-un accident GRAV in Italia. Autocarul in care se aflau s-a rasturnat (VIDEO)

Opt romani au fost raniti in urma unui accident rutier, in Italia. Un autocar al firmei Atlassib care circula pe directia Franta-Romania s-a rasturnat intre localitatile italiene.

Grav accident rutier la Botosani. Un mort si cinci raniti

O persoana a murit, iar alte cinci, printre care si un copil, au fost ranite, in urma unui accident rutier produs, duminica seara, la iesirea din municipiul Botosani spre Iasi.

Neymar a suferit un accident rutier inaintea reunirii pentru meciul cu Sociedad. Care e starea brazilianului

Starul brazilian al echipei FC Barcelona, Neymar, a suferit un accident rutier, duminica, inainte de a se alatura lotului pentru meciul din deplasare cu Real Sociedad.

Carambol pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Sase masini au fost implicate intr-un accident

Trafic blocat pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Un accident in care au fost implicate sase masini a avut loc la kilometrul 20. Carambolul s-a produs pe sensul spre Pitesti. Autoritatile au.

Doua autobuze sunt implicate intr-un accident la Pitesti. A fost declansat planul rosu de interventie. 17 oameni sunt la spital

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat ca declansarea planului rosu de interventie este justificata de faptul ca este vorba de un accident colectiv, in care au fost implicate doua autobuze, cu peste 80 de persoane.

Doua autobuze sunt implicate intr-un accident la Pitesti. A fost declansat planul rosu de interventie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a declarat, la Digi24, ca declansarea planului rosu de interventie este justificata de faptul ca este vorba de un accident colectiv, in care au fost implicate doua autobuze, cu peste 80 de persoane.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )