Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Klaus Iohannis la Alba Iulia: a decorat Drapelul de lupta al Colegiului Militar National si a facut o baie de multime

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Klaus Iohannis la Alba Iulia: a decorat Drapelul de lupta al Colegiului Militar National si a facut o baie de multime

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, vineri, in cadrul unor festivitati desfasurate la Alba Iulia, Drapelul de lupta al Colegiului National Militar Mihai Viteazul cu Ordinul Virtutea Militara in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, de pace, cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la infiintare. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis, la Alba Iulia, in 1 noiembrie, la Centenarul Colegiului National Militar

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri, 1 noiembrie, la Alba Iulia, la aniversarea de Centenar a Colegiului National Militar Mihai Viteazul.

FOTO VIDEO Halloween la Casa Alba. Presedintele si prima-doamna au impartit dulciuri copiilor

Donald Trump si sotia sa Melania au organizat mai devreme festivitatile de Halloween, la Casa Alba. Cuplul prezidential si-a facut aparitia in fata oaspetilor pe acordurile melodiei Familia Addams si a impartit dulciuri copiilor.

Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru rezultatele meritorii obtinute de-a lungul timpului. Unde s-ar inscrie gazoductele BRUA si Ungheni-Chisinau (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru dezvoltarea sectorului energetic, atatdin Romania, cat si din regiune, prin proiecte precum gazoductul BRUA si Ungheni-Chisinau, se arata.

Presedintele Iohannis, baie de multime la Alba Iulia. Imagini cu oamenii care s-au inghesuit sa se fotografieze cu seful statului

Presedintele Klaus Iohannis, candidat pentru un nou mandat, a facut o baie de multime la finalul festivitatilor desfasurate vineri, la Alba Iulia, cu prilejul Centenarului Colegiului National Militar Mihai.

Klaus Iohannis a decorat Transgaz pentru ca a finalizat o investitie: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman, prin preturi record la gaze si energie electrica

Sectorul energetic a fost grav perturbat, in ultimul an, de masuri hazardate, precum cele ale vestitei deja, vestite in sensul cel mai negativ, Ordonante 114, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la inaugurarea Statiei de Comprimare gaze naturale Podisor, o investitie de peste 22 milioane de euro. Cu aceasta ocazie, Iohannis a acordat companiei Transgaz Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de comandor.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind decorarea post-mortem a cantaretului Mihai Constantinescu cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de decorare post-mortem a interpretului de muzica usoara Mihai Constantinescu. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a.

Cum actionau patru hoti in supermarket-uri din Alba Iulia. Metodele ingenioase prin care furau bunuri si alimente fara sa fie depistati

Judecatoria Alba Iulia a motivat solutia de condamnare la inchisoare a patru persoane din Sibiu, doi barbati de 23 si 41 de ani si doua femei, de 22 si 23 de ani, acuzate de savarsirea, in perioada iulie septembrie 2018, a patru infractiuni de furt din Kaufland, Selgros, Dedeman si Altex.

Liviu Pop, aluzii reprobabile la adresa lui Klaus Iohannis: imi aduc aminte de anii 1920-1930 din Germania intrebat despre Mircea Diaconu, senatorul PSD a reluat atacurile la presedinte (VIDEO)

Senatorul Liviu Pop a facut, joi seara, in direct pe B1 TV, o aluzie controversata la adresa lui Klaus Iohannis, afirmand ca declaratiile presedintelui in functie ii amintesc de anii 1920-1930 din.

Klaus Iohannis a depus o coroana de flori la Colectiv (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, miercuri dimineata, in fata clubului Colectiv si a depus o coroana de flori in memoria victimelor. Azi se implinesc patru ani de la tragedia din clubul Colectiv,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )