Libnet.ro
UNICEF

13:00

FOTO + VIDEO. Opt persoane, ranite intr-o explozie puternica, in Turcia. Bomba a fost ascunsa intr-un container de gunoi

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Opt persoane, ranite intr-o explozie puternica, in Turcia. Bomba a fost ascunsa intr-un container de gunoi

O explozie a avut loc, joi, in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, dupa ce o bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat. Mai multe persoane, care se aflau intr-un autobuz, au fost ranite. continuă pe România Liberă

O bomba care a explodat in Izmir a ranit opt persoane

O bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat in orasul Izmir din vestul Turciei, ranind cel putin opt persoane dintr-un autobuz de naveta din apropiere. Explozia a avut loc azi, in districtul Buca din Izmir, in jurul orei 05:00, potrivit Press TV.

Explozie puternica in Turcia. Mai multe persoane au fost ranite - VIDEO

O bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat joi in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, iar mai multe persoane care se aflau intr-un autobuz au fost ranite, potrivit.

FOTO Explozie puternica, urmata de un incendiu. la Constanta. O mama si fetita ei au murit

Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, in urma unei explozii puternice, urmata de un incendiu intr-un bloc din Constanta. Printre victime se afla si un copil.

Explozie puternica in Turcia. O bomba plasata intr-un container de gunoi a ranit mai multe persoane (VIDEO)

O exploziea avut loc in jurul orei locale 8:00 5:00 GMT) in Izmir, Turcia. 8 persoane au fost ranite dupa ce o bomba pusa intr-un cos de gunoi a explodat in timp ce un autobuz cu.

Explozie puternica intr-un bloc din Constanta! Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite

O explozie s-a produs, joi seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Constanta. Explozia a fost urmata de un incendiu, iar o femeie si copilul sau au murit. Se pare ca un barbat ar fi reusit sa iasa.

EXPLOZIE PUTERNICA in Romania in ACEASTA SEARA! Mai multi morti si raniti

O explozie s-a produs, joi seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Constanta. Explozia a fost urmata de un incendiu, iar o femeie si copilul sau au murit. Se pare ca un barbat ar fi reusit sa iasa.

FOTO VIDEO Un stadion londonez a fost evacuat, din cauza unui incident de securitate

Peste 2. 000 de persoane au fost evacuate, joi, de pe un stadion din Londra, in timpul unui meci de crichet, dupa ce pe arena a cazut o sageata trasa cu un arc, incidentul fiind anchetat de Politia metropolitana londoneza.

FOTO VIDEO Accident pe DN13, supranumit Drumul Mortii: Doi oameni sunt incarcerati, dupa ce un autocar s-a ciocnit cu o masina

Doua persoane sunt incarcerate, dupa ce un autocar cu 23 de oameni s-a ciocnit cu un autoturism, in dreptul localitatii brasovene Maierus, informeaza Vocea. biz.

FOTO + VIDEO. Uraganul Harvey a facut 33 de victime. Autoritatile se tem ca numarul mortilor va creste

33 de persoane au murit in Statele Unite, ca urmare a uraganului Harvey, care a lovit statul american Texas vineri, potrivit bilanturilor prezentate miercuri de autoritatile locale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )