Libnet.ro
UNICEF

05:00

Explozie puternica intr-un bloc din Constanta! Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite

Antena3 Antena3,
Explozie puternica intr-un bloc din Constanta! Doua persoane au murit, iar alte trei au fost ranite

O explozie s-a produs, joi seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Constanta. Explozia a fost urmata de un incendiu, iar o femeie si copilul sau au murit. Se pare ca un barbat ar fi reusit sa iasa. continuă pe Antena3

EXPLOZIE PUTERNICA in Romania in ACEASTA SEARA! Mai multi morti si raniti

O explozie s-a produs, joi seara, intr-un apartament dintr-un bloc din Constanta. Explozia a fost urmata de un incendiu, iar o femeie si copilul sau au murit. Se pare ca un barbat ar fi reusit sa iasa.

Accident mortal in Constanta. Doua persoane si-au pierdut viata dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac

Un accident grav a avut loc miercuri seara in localitatea 23 august, in judetul Constanta. Un autoturism marca Dacia Logan a parasit partea carosabila si s-a oprit intr-un copac de pe.

Doua persoane au murit intr-un grav accident la iesirea din localitatea 23 August

La locul accidentului s-a deplasat un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta care a constatat decesul celor doua persoane.

FOTO Explozie puternica, urmata de un incendiu. la Constanta. O mama si fetita ei au murit

Doua persoane au murit, iar alte cinci au fost ranite, in urma unei explozii puternice, urmata de un incendiu intr-un bloc din Constanta. Printre victime se afla si un copil.

Peste 100 de kilograme de carne de pui, biscuiti si faina expirate, gasite de OPC la firma care livreaza mancarea pentru trei spitale din Constanta

Peste 100 de kilograme de carne de pui expirata de aproape doua saptamani, dar si biscuti expirati de anul trecut si 500 de kilograme de faina care expirase au gasit reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor in urma unui control facut, miercuri dupa-amiaza, la firma care asigura mancarea pentru trei unitati medicale din Constanta, printre care Spitalul Judetean si Spitalul de Boli Infectioase, transmite News. ro.

FOTO. Doua persoane au murit, dupa prabusirea unei cladiri, in Mumbai. Peste 30 de oameni, prinsi sub daramaturi

Cel putin doua persoane au murit si intre 30 si 40 ar fi prinse sub daramaturi, in Mumbai, dupa ce o cladire s-a prabusit.

Confesiunea unei menajere de lux din Constanta: Sunt Dora, conduc o masina pe care nu si-o permit 95% din cei dupa care curat eu. La mine acasa nu fac curat, am angajat o femeie

O femeie de afaceri din Constanta a contactat Profit. ro pe reteaua de socializare Facebook, trimitand un text in care descrie o imagine a turismului romanesc. Buna ziua! Numele meu estehe.

Confesiunea unei menajere de lux din Constanta: ,,Sunt Dora, iar la mine acasa eu nu fac curat, am angajat o femeie

O menajera de lux din Constanta a dorit ca povestea ei sa devina cunoscuta si sa atraga atentia asupra neregulilor pe care le intalneste la orice pas. Femeia acontactat profit. ro, pentru a-i.

Este alerta la delfinariul din Constanta. Delfinii au devenit agresivi

Este alerta la delfinariul din Constanta. in urma protestului radical din weekend, cand trei protestatari au sarit in bazinul delfinilor, mamiferele si-au schimbat comportamentul. Delfinii au.

FOTO + VIDEO. Opt persoane, ranite intr-o explozie puternica, in Turcia. Bomba a fost ascunsa intr-un container de gunoi

O explozie a avut loc, joi, in provincia turca Izmir, pe coasta Marii Egee, dupa ce o bomba plasata intr-un container de gunoi a explodat. Mai multe persoane, care se aflau intr-un autobuz, au fost ranite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )