Libnet.ro
UNICEF

12:00

FOTO VIDEO Peste 2.000 de zalauani au sarbatorit in strada Ziua Nationala a Romaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Peste 2.000 de zalauani au sarbatorit in strada Ziua Nationala a Romaniei

Ziua Nationala a Romaniei a fost marcata si in acest an printr-o serie de activitati, din care nu a lipsit traditionala parada militara. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Masa populara la Alba Iulia pentru participantii la Ziua Nationala: 15.000 de portii de fasole cu ciolan si varza cu carnat

Autoritatile din Alba Iulia au pregatit o masa populara cu circa 15. 000 de portii pentru participantii la Ziua Nationala. Mancarea a fost pregatita de aproape 50 de bucatari coordonati de chef Catalin Scarlatescu.

FOTO VIDEO Mii de galateni au asistat la manifestarile organizate de Ziua Nationala a Romaniei

Parinti cu copiii in brate, tineri si batrani deopotriva au participat astazi la ceremonialul si parada militara organizate pe esplanada din fata Prefecturii din Galati cu ocazia Zilei Nationale. Galatenii au fluturat steaguri tricolore si au cantat cantece patriotice.

FOTO VIDEO Parada militara cu confeti la Alba Iulia. Peste 10.000 de oameni au sarbatorit Ziua Nationala in orasul Marii Uniri

Miile de romani prezenti la Alba Iulia pentru a sarbatori Ziua Nationala a Romaniei au putut asista la o defilare militara spectaculoasa. Organizatorii au avut ideea de aduce tunuri cu confeti, care au creat o atmosfera deosebita, chiar daca prezenta militara nu a fost la fel de numeroasa ca in anii trecuti.

FOTO VIDEO Peste o mie de suceveni s-au adunat in centrul orasului la ceremonia militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei

Peste o mie de suceveni, cu mic mare, s-au strans astazi in centrul municipiului Suceava pentru a lua parte la ceremonia militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei.

Protest in Piata Victoriei, de Ziua Nationala: Manifestantii au scandat mesaje impotriva guvernului si au cantat imnul national (FOTO, VIDEO)

UPDATE: Protestatarii au inceput sa plece din Piata Victoriei. Unii dintre cei ramasi s-au prins in Hora Unirii. Protest in Piata Victoriei, de Ziua Nationala. Cateva sute de oamen.

FOTO VIDEO Sute de participanti la manifestarile de Ziua Nationala la Turnu Severin

Ploaia rece nu i-a tinut departe pe severineni de locul unde s-au desfasurat manifestarile de Ziua Nationala. Acestia au venit in numar mare in centrul orasului pentru a vedea parada militara.

FOTO VIDEO Parada 1 Decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

FOTO VIDEO Parada 1 decembrie 2017. Ziua Nationala a Romaniei, celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara

Ziua Nationala a Romaniei, sarbatorita pe 1 Decembrie 2017, este celebrata la Craiova prin mai multe evenimente, manifestatii, dar si traditionala parada militara.

FOTO VIDEO S-a dat startul sarbatorilor de iarna la Turnu Severin

Spiritul Craciunului a invaluit strada Crisan din Drobeta Turnu Severin vineri seara, cand a fost inaugurat pomul de Craciun. Jandarmii au marcat evenimentul printr-o retragere cu torte, defilare apreciata de spectatori.

FOTO VIDEO REPORTAJO zi in fabrica de confectii din Topoloveni care are disponibile 250 de locuri de munca

Noiembrie. O ploaie mocaneasca se asterne peste Topoloveni. In micutul orasel din judetul Arges, portile fabricii de confectii se deschid. O suta cincizeci de angajati incep lucrul in fabrica de textile ce apartine de Francesca Industries. Fiecare isi stie locul si ce are de facut, astfel ca productia incepe imediat. Afara continua sa ploua, marunt, marunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )