Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO VIDEO REPORTAJO zi in fabrica de confectii din Topoloveni care are disponibile 250 de locuri de munca

Hotnews Hotnews,
 FOTO VIDEO REPORTAJO zi in fabrica de confectii din Topoloveni care are disponibile 250 de locuri de munca

Noiembrie. O ploaie mocaneasca se asterne peste Topoloveni. In micutul orasel din judetul Arges, portile fabricii de confectii se deschid. O suta cincizeci de angajati incep lucrul in fabrica de textile ce apartine de Francesca Industries. Fiecare isi stie locul si ce are de facut, astfel ca productia incepe imediat. Afara continua sa ploua, marunt, marunt. continuă pe Hotnews

Cum arata decoratiunile de la Casa Alba alese de Melania Trump pentru primul Craciun al familiei prezidentiale FOTO VIDEO

Prima doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a ales decoratiunile pentru primul Craciun pe care familie prezidentiala il va petrece la Casa Alba. Traditii onorate in timp este tema acestui an.

SERIAL Artisti care au spart conventiile. Danielle de Niese, cea mai cool soprana a operei FOTO VIDEO

Danielle de Niese este una dintre cele mai cunoscute soprane ale scenei artistice internationale. Onorata cu multiple premii, artista a stiut inca de la o varsta frageda care va fi drumul sau, pavandu-si drumul carierei cu multa munca. Datorita talentului si dedicatiei, succesul lui de Niese a venit rapid, Despre vocea sa, The New York Times scria ca este indeajuns de seducatoare pentru a curta atat zeii, cat si muritorii.

Nu suntem o natie de hoti: Sibienii au iesit in strada pentru a contesta modificarile la legile justitiei (FOTO, VIDEO)

30 Peste 3. 000 de persoane participa la protestele din centrul Sibiului. Masurile pe care coalitia de la putere se pregateste sa le ia cu privire la legile justitiei au scos din nou oamenii.

FOTO VIDEO Buldozer blocat in namolul toxic de la Pata Rat. Levigatul poate ajunge de acolo si in raul Somes

Angajatii rampei de gunoi de la marginea Clujului au reusit in cele din urma sa scoata buldozerul, dupa ce au apelat la un excavator.

Carmen Dan a scos jandarmii calare sa INTIMIDEZE protestatarii anti-PSD: Cambrau caii, impresia era ca instigau (FOTO, VIDEO)

Mii de persoane participa duminica seara la protestele din Capitala fata de modificarile la legile justitiei. Mai multe efective de jandarmi au fost mobilizate pentru a asigura ordinea la.

Satui de promisiuni: Romanii ies in strada pentru a cere retragerea legilor justitiei. Protestatarii din Piata Victoriei au plecat in mars spre Parlament (FOTO, VIDEO)

45 Circulatia rutiera este blocata pe bulevardul Lascar Catargiu, pe sensul spre Piata Romana, pe unde trec protestatarii. 20 Aproximativ 10. 000 de persoane participa la protestul din.

Satui de promisiuni: Romanii cer in strada retragerea legilor justitiei. Mii de oameni au participat la protestul din Capitala (FOTO, VIDEO)

00 Protestatarii au ajuns la Palatul Parlamentului. Potrivit B1 TV, peste 25. 000 de oameni participa la manifestatia din Capitala. Protestatarii au ajuns la Palatul.

FOTO VIDEO Explozie puternica intr-un oras portuar din China: cel putin doua persoane au murit, zeci de oameni sunt raniti

O explozie puternica s-a produs, duminica, in orasul Ningbo din estul Chinei, provocand moartea a cel putin doua persoane si ranirea a zeci de oameni, au anuntat autoritatile locale, conform AFP.

Volt, aplicatia din Romania care iti permite sa realizezi transferuri de bani in sistem P2P

Volt Finance, in parteneriat cu Libra Internet Bank si MasterCard, a lansat o aplicatie de transfer in sistem Peer-2-Peer, denumita Volt, care le permite utilizatorilor sa realizeze transferuri de bani din si catre orice card bancar emis in Romania,.

Romanul din munti care traieste ca un vraci dac. Cunoaste secretele plantelor vindecatoare ale stramosilor si are doar fete... Multe fete!

Ruben Stanila este un adevarat vraci printre oamenii din Pojoga, un sat mic si izolat, aflat la granita judetelor Hunedoara si Arad, un loc impartit intre Ardeal si Banat. Fostul padurar,.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )