Libnet.ro
UNICEF

11:31

FOTO VIDEO Povestea de basm a Evei Labadi, artista care a parasit Canada pentru Romania si i-a cucerit pe copii

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Povestea de basm a Evei Labadi, artista care a parasit Canada pentru Romania si i-a cucerit pe copii

Eva Labadi Megyes este actrita, regizoare, realizatoare de emisiuni pentru copii si, din 2011, noul manager al Teatrului de papusi Merlindin Timisoara. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Un jandarm si fiica acestuia si-au pierdut viata in urma unui accident rutier

Ceata densa, carosabilul umed si viteza au dus la un grav accident, petrecut la intrarea in Pitesti dinspre Autostrada A1. Unul dintre soferi, jandarm in cadrul IJJ Arges, a murit pe loc, fiica acestuia, in varsta de 14 ani, a decedat mai tarziu la spital, iar alte doua persoane au multiple traumatisme, dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit frontal.

FOTO VIDEO Mascatii au invadat Vasluiul. Datini si obiceiuri de iarna in centrul orasului

Astazi, pret de cateva ore, Piata Civica a municipiului Vaslui a devenit neincapatoare pentru sutele de oameni care s-au inghesuit sa vada trupele de mascati si de colindatori veniti din toate colturile judetului.

FOTO VIDEO Spaniolii se lupta pentru dreptul de a protesta

Mii de spanioli au ocupat strazile din capitala Madrid, sambata spre duminica, si au protestat fata de o propunere de lege criticata mai ales pentru ca ar putea duce la pedepsirea aspra a manifestantilor care iau parte la proteste neautorizate. Activistii au acuzat parlamentul spaniol ca limiteaza drepturile oamenilor din cauza propunerii de a majora amenzile.

FOTO-VIDEO Colindele au rasunat pe strazile Oradei. Sute de elevi au anuntat Nasterea Domnului

Sute de elevi au colindat pe strazile din Oradea. imbracati in straie populare, ei au anuntat apropierea Nasterii Domnului si din glasurile lor cristaline s-au putut auzi atat colinde cunoscute cat si colinde autentice, specifice zonei din care provin.

FOTO VIDEO Trafic de cosmar pe Dealul Negru din cauza copacilor cazuti pe carosabil

Pare de necrezut dar si cand angajatii de la drumuri vor sa faca ceva de bine nu le iese. Soferii care au circulat, astazi, pe Dealul Negru au fost cu nervii intinsi la maxim. Claxoanele rasunau printre vai. Si asta, din cauza catorva angajati care taiau copacii pentru a nu exista riscul sa se prabuseasca pe sosea.

FOTO VIDEO Cei mai frumosi romani. Cristi Georgescu, jurnalistul cu un singur brat care face presa fara complexe

Cand viata iti da o singura mana, la propriu, dar si visul de a lucra in televiziune, nu-ti ramane decat sa devii deschizator de drumuri. intr-un domeniu in care un chip si un corp valoreaza uneori mai mult decat ceea ce ai de spus, Cristi Georgescu, reporter, realizator si prezentator TV cu un singur brat, face un jurnalism fara complexe.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )