Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTO VIDEO Spaniolii se lupta pentru dreptul de a protesta

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Spaniolii se lupta pentru dreptul de a protesta

Mii de spanioli au ocupat strazile din capitala Madrid, sambata spre duminica, si au protestat fata de o propunere de lege criticata mai ales pentru ca ar putea duce la pedepsirea aspra a manifestantilor care iau parte la proteste neautorizate. Activistii au acuzat parlamentul spaniol ca limiteaza drepturile oamenilor din cauza propunerii de a majora amenzile. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Povestea de basm a Evei Labadi, artista care a parasit Canada pentru Romania si i-a cucerit pe copii

Eva Labadi Megyes este actrita, regizoare, realizatoare de emisiuni pentru copii si, din 2011, noul manager al Teatrului de papusi Merlindin Timisoara.

FOTO VIDEO Mascatii au invadat Vasluiul. Datini si obiceiuri de iarna in centrul orasului

Astazi, pret de cateva ore, Piata Civica a municipiului Vaslui a devenit neincapatoare pentru sutele de oameni care s-au inghesuit sa vada trupele de mascati si de colindatori veniti din toate colturile judetului.

FOTO VIDEO Recompensa de la Craciun, pentru gestul anului la Focsani

Elevii Valentin Cintacea si Nicusor Tiganusu au inapoiat 1. 500 de lei gasiti pe strada intr-un portofel plin cu bani si carduri.

FOTO VIDEO Recompensa de la Craciun, pentru elevii care au facut gestul anului la Focsani

Elevii Valentin Cintacea si Nicusor Tiganusu au inapoiat 1. 500 de lei gasiti pe strada intr-un portofel plin cu bani si carduri.

FOTO VIDEO Trafic de cosmar pe Dealul Negru din cauza copacilor cazuti pe carosabil

Pare de necrezut dar si cand angajatii de la drumuri vor sa faca ceva de bine nu le iese. Soferii care au circulat, astazi, pe Dealul Negru au fost cu nervii intinsi la maxim. Claxoanele rasunau printre vai. Si asta, din cauza catorva angajati care taiau copacii pentru a nu exista riscul sa se prabuseasca pe sosea.

FOTO-VIDEO Zeci de elevi de la Olt, premiati intr-un proiect de protejare a mediului inconjurator

Sala de sedinte a Consiliului Judetean Olt a fost luata cu asalt, joi 12 decembrie, de catre aproape o suta de copii si profesori, participanti activi in cadrul unui proiect de conservare a biodiversitatii in judet. intalnirea a avut ca scop premierea castigatorilor concursului Ecolideri pentru viitor, organizat in cadrul proiectului anterior mentionat derulat cu fonduri europene.

Liga I: Lupta pentru titlu continua intre rivale, in prima etapa a returului.

Forurile superioare ale fotbalului romanesc au decis ca primele doua etape ale returului, 18 si 19, sa fie disputate pana in sarbatori, astfel ca lupta intre Astra, Steaua, Petrolul si Pandurii continua in acest week-end. Principalele favorite la titlu raman in acest moment Steaua si Astra, urmatoarele trei meciuri fiind unele de foc pentru cele doua cluburi, mai ales ca in doua dintre ele se vor confrunta direct. In aceasta etapa Steaua intalneste FC Ceahlaul, la Piatra Neamt, iar cum .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2422 seconds )