Libnet.ro
UNICEF

11:30

FOTO VIDEO Premiera la Vaslui. Parada si tehnica militara de Ziua Romaniei

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Premiera la Vaslui. Parada si tehnica militara de Ziua Romaniei

Autoritatile ii asteapta pe toti vasluienii la o parada militara impresionanta ce se va desfasura pe strada Stefan cel Mare, dar si la un spectacol de muzica populara sustinut de indragita interpreta de peste Prut, Zinaida Julea. Astazi a avut loc ultima repetitie pentru acest eveniment, trecatorii fiind impresionati de ceea ce au vazut. continuă pe Adevărul

FOTO. Repetitie generala pentru parada de Ziua Nationala.

Peste 2. 000 de militari din Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Roman de Informatii si Serviciul de Protectie si Paza vor participa duminica, 1 Decembrie, incepand cu ora 11. 00, la parada militara organizata cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, in Piata Arcului de Triumf din Bucuresti. Vineri a avut loc repetitia generala a tuturor fortelor care vor defila la parada militara organizata de ziua nationala. Ministerul Apararii a postat pe pagina oficiala de .

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: Dom Hemingway, filmul in care Madalina Ghenea aduce un aer senzual-mediteranean

Comedia neagra Dom Hemingway, cu Jude Law, Richard E. Grant, Demian Bichir, Emilia Clarke si romanca Madalina Ghenea in rolurile principale, va avea premiera in cinematografele din Romania vineri, 29 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )