Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Principele Radu si principesa Margareta au luat lumina la Deva

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Principele Radu si principesa Margareta au luat lumina la Deva

Azinoapte altetele lor regala principele Radu al Romaniei si principesa Margareta au luat lumina invierii de la Catedrala Episcopala din Deva. continuă pe Adevărul

Principele Radu si Principesa Margareta vor sarbatori invierea la Catedrala Episcopala din Deva

Principesa Margareta si Principele Radu vor participa laslujba de inviere, la Catedrala Episcopala din Deva, fiind oaspetii episcopului Gurie, al Devei si Hunedoarei.

FOTO Hristos a inviat! Credinciosii au luat Lumina Sfanta din inima Baraganului

Zeci de credinciosi au asteptat invierea Domnului la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Calarasi. La Libertatea, loc sfant cunoscut drept perla Baraganului, oamenii au ajuns inca de la ora 23. Bucuria invierii a fost adusa la miezul noptii de Lumina Sfanta, impartita de preot tuturor enoriasilor care au rostit intr-un glas: Hristos a inviat!.

Slujba de inviere a strans in jurul bisericilor credinciosii. Tineri, varstinici sau copii au luat lumina.

Noaptea de inviere a fost marcata la Targu-Mures! Credinciosii au umplut lacasurile de cult cu putin inainte de miezul noptii, au luat lumina si s-au rugat pentru sanatate, zile mai bune si o viata linistita.

Slujba de inviere a strans in jurul bisericilor credinciosii. Tineri, varstnici sau copii au luat lumina

Noaptea de inviere a fost marcata la Targu-Mures! Credinciosii au umplut lacasurile de cult cu putin inainte de miezul noptii, au luat lumina si s-au rugat pentru sanatate, zile mai bune si o viata linistita.

FOTO Hristos a inviat! Mii de alexandreni au luat Lumina Sfanta

Mii de alexandreni au iesit din case azi-noapte pentru a participa la slujba de inviere si a lua Lumina Sfanta. Majoritatea s-au indreptat, la miezul noptii, catre Catedrala Sf. Alexandru unde slujba de inviere a fost oficiata de PS Galaction Stanga, Episcopul Alexandriei si Teleormanului.

FOTO Hristos a inviat! in Noaptea invierii, cu mic cu mare, credinciosi au luat Lumina Sfanta

Mii de credinciosi au luat parte la Slujba de inviere oficiata in bisericile oradene. Numarul celor care au optat pentru biserica Sf. Apostol Andrei a fost impresionant, fiind una dintre cele mai importante lacase de cult din oras, astfel ca au fost pregatite peste 14. 000 de pachete cu Pasti.

FOTO Timisorenii au luat Lumina Sfanta de la Ierusalim, care a fost adusa in Banat cu un avion ultrausor al companiei lui Ion Tiriac

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Timisoara cu un avion ultrausor, care a fost pus la dispozitie de compania lui Ion Tiriac.

FOTO VIDEO Loviti de ape din toate partile, dar cu credinta in suflet. La Rascaieti, oamenii au prin ape ca sa ia Lumina

Chiar daca au fost loviti de ape in Sambata Mare, satenii din Rascaieti, judetul Dambovita, nu au stat in case in noaptea de inviere si au tinut cu orice chip sa ia lumina sfanta de la biserica. Au mers carati pebrate sau in spate, desculti, cu carutele sau cu cizme de cauciuc pentru a ajunge la biserica din sat, care era incojunrata de ape.

FOTO VIDEO Hristos a inviat! Mii de severineni au participat la slujba de inviere la Catedrala Ortodoxa

Mii de credinciosi s-au adunat sambata seara in centrul Severinului pentru a asista la slujba de inviere de la Catedrala Ortodoxa si pentru a lua lumina sfanta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )