Libnet.ro
UNICEF

01:06

FOTO Timisorenii au luat Lumina Sfanta de la Ierusalim, care a fost adusa in Banat cu un avion ultrausor al companiei lui Ion Tiriac

Adevărul Adevărul,
FOTO Timisorenii au luat Lumina Sfanta de la Ierusalim, care a fost adusa in Banat cu un avion ultrausor al companiei lui Ion Tiriac

Lumina Sfanta de la Ierusalim a fost adusa la Timisoara cu un avion ultrausor, care a fost pus la dispozitie de compania lui Ion Tiriac. continuă pe Adevărul

FOTO Hristos a inviat! Mii de alexandreni au luat Lumina Sfanta

Mii de alexandreni au iesit din case azi-noapte pentru a participa la slujba de inviere si a lua Lumina Sfanta. Majoritatea s-au indreptat, la miezul noptii, catre Catedrala Sf. Alexandru unde slujba de inviere a fost oficiata de PS Galaction Stanga, Episcopul Alexandriei si Teleormanului.

FOTO Hristos a inviat! Credinciosii au luat Lumina Sfanta din inima Baraganului

Zeci de credinciosi au asteptat invierea Domnului la una dintre cele mai frumoase manastiri din judetul Calarasi. La Libertatea, loc sfant cunoscut drept perla Baraganului, oamenii au ajuns inca de la ora 23. Bucuria invierii a fost adusa la miezul noptii de Lumina Sfanta, impartita de preot tuturor enoriasilor care au rostit intr-un glas: Hristos a inviat!.

FOTO Hristos a inviat! in Noaptea invierii, cu mic cu mare, credinciosi au luat Lumina Sfanta

Mii de credinciosi au luat parte la Slujba de inviere oficiata in bisericile oradene. Numarul celor care au optat pentru biserica Sf. Apostol Andrei a fost impresionant, fiind una dintre cele mai importante lacase de cult din oras, astfel ca au fost pregatite peste 14. 000 de pachete cu Pasti.

VIDEO Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns in casele baimarenilor

Zeci de credinciosi, preoti si diaconi au venit la Aeroportul Baia Mare in aceasta noapte pentru a duce Lumina Sfanta la fiecare parohie. Cu o intarziere de peste o ora a aterizat avionul care a adus Lumina Sfanta, insa si de aceasta data credinciosii ortodocsi s-au bucurat ca au putut sa aprinda lumanarea de la flacara din Ierusalim.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a sosit in Romania, la sarbatoarea Invierii Domnului

Lumina Sfanta de la biserica Sfantului Mormant din Ierusalim a fost adusa, sambata, la ora 20,30, cu un avion special, pe Aeroportul International 'Henri Coanda', de Delegatia Patriarhiei Romane coordonata de episcopul vicar al Arhiepiscopiei Bucurestilor, Varsanufie Prahoveanul, relateaza Agerpres.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns la Bucuresti

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns la Bucuresti, adusa de delagatia Patriarhiei Romane pentru al saselea an consecutiv, urmand sa fie impartita in toata tara credinciosilor care vor fi prezenti in biserici la slujba de inviere.

Lumina Sfanta de la Ierusalim este adusa la Timisoara cu un avion al companiei Tiriac Air

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi preluata de pe aeroportul din Bucuresti de un avion al companiei Tiriac Air, care o va transporta la Timisoara.

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge si la Arad

Reprezentantii Arhiepiscopiei Aradului cu sprijinul Consiliului Judetean Arad vor aduce pentru al patrulea an consecutiv Sfanta Lumina a invierii de la Ierusalim.

Veniti de luati Lumina!. Lumina Sfanta de la Ierusalim A AJUNS in Romania

UPDATE: Lumina Sfanta a ajuns in Romania. Aeronava cu care delegatia Patriarhiei Romane a mers la Ierusalim a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda, cu aproape 2 ore intarziere. Mii de crestini din.

Lumina Sfanta de la Ierusalim a ajuns la Bucuresti

Delegatia Patriarhiei Romane la Ierusalim a adus, sambata seara, la Bucuresti, Lumina Sfanta. Aceasta urmeaza sa fie impartita la slujba de inviere credinciosilor din toata tara, conform B1. ro.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )