Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO + VIDEO: Sase explozii la Bruxelles - la aeroport si la metrou. Cel putin 13 morti si 30 de raniti

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Sase explozii la Bruxelles - la aeroport si la metrou. Cel putin 13 morti si 30 de raniti

Sase explozii au avut loc in Bruxelles, doua la aeroport si patru la metrou. Conform bilantului temporar anuntat de RTBF, sunt 13 morti si 30 de raniti. continuă pe România Liberă

Sase explozii la Bruxelles

Cel putin 23 morti si 50 de raniti ----------- *ACTUALIZARE 11:54 Actiunile companiilor aeriene europene si ale lanturilor hoteliere scad semnificativ, in urma exploziilor din Bruxelles Bursele europene inregistrau scaderi marti dimineata, in timp ce pretul aurului, considerat de investitori un activ de refugiu, a urcat, dupa seria de explozii din Bruxelles, informeaza Reuters. *ACTUALIZARE 11:46 Comisia Europeana cere personalului sa ramana acasa sau in birouri *ACTUALIZARE 11:36 Blue Air: Zborul 0B223/224 Bacau - Bruxelles - Bacau de astazi este anulat *ACTUALIZARE 11:31 Masuri sporite de securitate pe aeroporturi din Franta, Germania si Olanda *ACTUALIZARE 11:30 MAE: Nivel alerta de gradul 4 in Bruxelles *ACTUALIZARE 10:58 Un nou bilant al exploziilor de pe aeroport: 13 morti si 35 de raniti, transmite presa belgiana. *ACTUALIZARE 10:51 Iohannis: Daca se confirma ipoteza unui atentat la Bruxelles, terorismul a ramas in inima Europei *ACTUALIZARE 10:50 Patru deflagratii au avut loc la metrou, doua la aeroportul Zaventem. *ACTUALIZARE 10:21 Explozie si la statia de metrou Schuman *ACTUALIZARE 10:11 Aeronava TAROM RO 371 Bucuresti-Bruxelles cu plecare de pe Aeroportul Henri Coanda Bucuresti la ora 7. 20 a fost redirectionata spre Amsterdam *ACTUALIZARE 10:09 MAE: Ambasada Romaniei in Regatul Belgiei mentine contactul cu autoritatile locale si este pregatita sa acorde asistenta consulara de specialitate *ACTUALIZARE 10:04 Deflagratiile s-au produs in jurul orei locale 08:00 07:00 GMT), in zona de plecari a aeroportului *ACTUALIZARE 9:50 Presa belgiana vorbeste de 11 morti si 25 de raniti, dar informatiile nu sunt confirmate.

FOTO + VIDEO LIVE: Atentate teroriste la Bruxelles - la aeroport si la metrou. Bilant provizoriu: 34 de morti

Trei explozii au avut loc in Bruxelles, doua la aeroport si una la metrou. Conform bilantului temporar anuntat de RTBF, sunt 34 de morti.

FOTO + VIDEO LIVE: Atentate teroriste la Bruxelles - la aeroport si la metrou. Bilant provizoriu: 32 de morti. Gruparea SI a revendicat atacul

Potrivit celui mai recent bilant, in atentatele care au avut loc, marti dimineata, la aeroportul international Zaventem si la statia de metrou Malbeek, 32 de persoane au murit si peste 230 au fost ranite.

GALERIE FOTO VIDEO Imagini dramatice din Bruxelles dupa ce aeroportul si metroul au fost zguduite de mai multe explozii

Aeroportul Zaventem si metroul din Bruxelles au fost zguduite marti dimineata de mai multe explozii, iar primele informatii indica zeci de morti si raniti. Pe Twitetr si pe retelele sociale au inceput sa circule imagini si clipuri video cu momentele dramatice din timpul si dupa producerea evenimentelor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2624 seconds )