Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Vremea rea a facut prapad in judetul Galati: drumuri inchise, mii de locuinte fara curent, sute de arbori rupti

Adevărul Adevărul,
FOTO Vremea rea a facut prapad in judetul Galati: drumuri inchise, mii de locuinte fara curent, sute de arbori rupti

Situatia cea mai grava este in localitatile din partea de nord a judetului, acolo unde stratul de zapada depaseste in multe locuri o jumatate de metru grosime. Traficul este inchis pe doua drumuri nationale ce tranziteaza judetul Galati, dar si pe zeci de drumuri de importanta locala. continuă pe Adevărul

18 localitati din judetul Galati au ramas fara energie electrica din cauza ninsorii. 30 de masini sunt blocate dupa ce un tir a derapat intre Cuca si Barlad

Vremea extrem de rece din ultimele ore a creat probleme serioase in judetul Galati. Mai multe localitati au ramas fara curent electric, iar zeci de autoturisme au fost nevoite sa traga pe dreapta din cauza conditiilor meteo nefavorabile sau a unor masini care au blocat carosabilul.

Romania in intuneric. Peste 50 de localitati din judetul Galati a ramas fara energie electrica din cauza viscolului

In judetul Galati au fost afectate in totalitate 36 de linii de medie tensiune si 4 linii partial, iar 835 de posturi de transformare au ramas fara tensiune. Vantul puternic a rupt peste 100 de stalpi de medie tensiune si 11 stalpi de inalta tensiune.

Suluri de zapada de doi metri au blocat 12 segmente de drumuri din judetul Galati. Se actioneaza cu vole si freze pentru inlaturarea zapezii

Autoritatile judetene au decis suplimentarea utilajelor de deszapezire care actioneaza pe mai multe drumuri judetene pentru a putea restabili circulatia rutiera.

O firma de taxi din Chisinau ofera servicii gratuite, in timp ce altii au majorat tarifele profitand de vremea rea

O companie de taxi din Chisinau a decis sa transporte vineri, 21 aprilie, toti pasagerii gratis. Asta, in timp ce soferii altor firme de taxi au majorat preturile la calatorii, profitand de vremea nefavorabila de afara, cauzata de ninsori ce au dus la sistarea transportului public si la o cerere mai mare a serviciilor de taxi.

Ninsoarea abundenta si vantul puternic au provocat haos in judetul Vaslui: drumuri inchise, mii de case fara curent

Sunt mari probleme cu alimentarea cu energie electrica retelele au cazut in aproape un sfert din judet). Mai multe drumuri sunt inchise din cauza nametilor, iar sute de copaci au fost doborati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2754 seconds )