Libnet.ro
UNICEF

01:06

Ninsoarea abundenta si vantul puternic au provocat haos in judetul Vaslui: drumuri inchise, mii de case fara curent

Adevărul Adevărul,
Ninsoarea abundenta si vantul puternic au provocat haos in judetul Vaslui: drumuri inchise, mii de case fara curent

Sunt mari probleme cu alimentarea cu energie electrica retelele au cazut in aproape un sfert din judet). Mai multe drumuri sunt inchise din cauza nametilor, iar sute de copaci au fost doborati. continuă pe Adevărul

UPDATE Iarna din aprilie a provocat haos in judetul Vaslui: municipiul Barlad, fara curent, masini blocate in nameti

Sunt mari probleme cu alimentarea cu energie electrica retelele au cazut in aproape un sfert din judet). Mai multe drumuri sunt inchise din cauza nametilor, iar sute de copaci au fost doborati.

Haos in judetul Vaslui: intreg municipiul Barlad a ramas fara curent electric, iar zeci de persoane sunt inzapezite (FOTO)

Toate localitatile din partea de est si sud a judetului Vaslui au ramas fara curent electric, inclusiv intreg municipiul Barlad, potrivit Adevarul. Vantul puternic a doborat.

Judetul Vaslui, sub avertizare cod portocaliu de ninsori si vant puternic

Vremea se va raci accentuat in judetul Vaslui in urmatoarele 24 de ore. Meteorologii au emis o avertizare de cod portocaliu care cuprinde si judetul Vaslui. De joi seara si pana vineri sunt asteptate precipitatii abundente in special sub forma de ninsoare.

Vremea rea a lasat pe intuneric mai multe localitati din Moldova: Alimentarea cu energie electrica, afectata de vantul puternic si de ploi

Mai multe judete din Moldova sunt afectate de avarii la reteaua electrica din cauza vantului puternic si a precipitatilor din ultimele ore, informeaza Agerpres. Potrivit purtatorului de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )