Libnet.ro
UNICEF

21:15

FOTOCe au in comun Vlad Tepes si dictatorul Nicolae Ceausescu: Singurii care au iubit tara asta. Pacat de ei

Adevărul Adevărul,
FOTOCe au in comun Vlad Tepes si dictatorul Nicolae Ceausescu: Singurii care au iubit tara asta. Pacat de ei

Deschisa in 2016, expozitia dedicata executiei cuplului didactatorial Ceausescu, la Targoviste, naste reactii interesante. Muzeul Comunismului sau Metamorfozele unui loc al memoriei: de la cavalerismul Scolii de Ofiteri Ferdinand I la spatiul profan al procesului si executiei sotilor Ceausescu si al sfarsitului regimului totalitar din Romania este vizitat de mii de turisti din tara si din strainatate. continuă pe Adevărul

VIDEO Teroristul roman care se credea urmasul lui Vlad Tepes isi facuse un film ca islamistii

Barbatul care se prezenta membru al organizatiei Vlad Tepes si ameninta in urma cu o luna ca va trimite rachete catre hotelul Sheraton din Bucuresti si Scoala Americana isi facuse si un mesaj video, potrivit Digi 24. Asa-zisul terorist autohton se inspirase din modul de actiune al organizatiilor teroriste si s-a apucat sa imite mesajele [] .

Tablou cu Nicolae Ceausescu, in biroul unui primar PNL din Prahova: Ce e rau in asta?

Un tablou cu Nicolae Ceausescu se afla in biroul unui primar PNL din judetul Prahova. Edilul se intreaba ce e rau in asta?, in conditiile in care sustine ca si-a decorat biroul cu tablouri ale unor conducatori ai Romaniei care au condus tara asta bine, relateaza Mediafax.

Tablou cu Nicolae Ceausescu, in biroul unui primar PNL din Prahova

Primarul liberalMihai Alionte din comuna prahoveana Podenii Noi si-a decorat peretii biroului cu tablouri care infatiseaza personaje istorice. Printre acestea se regaseste si portretul lui Nicolae Ceausescu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )