Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTOCele mai bune masini de lux din 2016: Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Flying Spur S si McLaren 570GT

Adevărul Adevărul,
FOTOCele mai bune masini de lux din 2016: Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Flying Spur S si McLaren 570GT

Intr-o piata in care vanzarile ar putea ajunge la un nivel record, producatorii auto ridica din ce in ce mai mult stacheta pentru gama de lux, astfel cele mai bune masini de lux din 2016 devin din ce in ce mai sofisticate. Potrivit unui clasament realizat de jurnalistii de la Bloomberg, cele mai bune masini de lux din 2016 sunt Lamborghini Huracan Spyder, Bentley Flying Spur S si McLaren 570GT. continuă pe Adevărul

Cele mai bune spectacole din 2016. Parsifal actul I, opera in concert de la Ateneul Roman, pe primul loc in topul Adevarul

Clasamentul celor mai bune spectacole din 2016, realizat de Adevarul, include urmatoarele cinci titluri: Parsifal actul I de la Ateneul Roman, Manon de la Opera Nationala Bucuresti, Efectul razelor gamma asupra craitelor lunatice de la Teatrul Metropolis, Vaduva vesela de la Opera Nationala Bucuresti, Linoleum de la Teatrul National Cluj-Napoca.

Topul celor mai bune filme inspirationale pentru antreprenori

Chiar daca Hollywood-ul poate dramatiza situatia dificila a antreprenorilor, una dintre cele mai bune modalitati de a capta realitatea este prin fictiune. In orice punct al afacerii tale, poti obtine informatii valoroase din filme inspirationale si.

Cei mai frumosi manechini din 2016

Lumea modellingului masculin s-a schimbat major in acest an, iar printre manechini si-au facut loc nu doar barbatii frumosi, ci si cei talentati. Iata care sunt cei mai frumosi manechini care s-au remarcat in ultimele douasprezece luni.

Cum faci cele mai bune sarmale. Secretul retetei gustoase, cat le fierbi ca sa iasa delicioase, de ce se unge oala cu untura

Gospodina fierbe pentru masa Craciunului din toate felurile de bucate, ca sa rodeasca peste an. Sarmalele sunt si ele nelipsite de la sarbatoare. O reteta a maestrului gastronomiei romanesti, Radu Anton Roman, ne invata ce ingrediente sa punem ca sa iasa gustoase. De asemenea, e musai sa respectam intocmai pasii de preparare pentru a avea pe masa o mancare delicioasa.

Bucuresti365 - cele mai bune firme si cele mai ascultate posturi de radio, toate la un loc (P)

Bucurestiul este mai mult decat orasul in care locuim este un organism viu, iar noi celulele care il formeaza.

Ce masuri de siguranta se iau pentru zborurile pe timp de iarna: de ce avioanele au performante mai bune la temperaturi scazute

Daca te temi sa zbori cu o aeronava pe timp de iarna si crezi ca nu ai siguranta, atunci ar trebui sa citesti dezvaluirile unor piloti care arata ce masuri de iau pentru un zbor fara probleme.

Ce filme trebuie sa vezi de Craciun: Top 10 cele mai bune pelicule pentru sarbatorile de iarna (VIDEO)

Sarbatorile de iarna si in special Craciunul reprezinta o perioada de relaxare in care multa lume alege sa stea linistita si sa urmareasca un film bun alaturi de cei dragi. De altfel,.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Un sistem unic in Romania, cea mai mare realizare a SAJ Bihor, in 2016 |adevarul.ro

Managerul general al Serviciului de Ambulanta al Judetului SAJ) Bihor, Gheorghe Pintea, a declarat infiintatra butonului de pania, unic in Romania, este cea mai importanta realizare a institutiei in anul2016.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava, din cauza cetii

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2431 seconds )