Libnet.ro
UNICEF

07:15

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava, din cauza cetii

Adevărul Adevărul,
Trafic ingreunat pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava, din cauza cetii

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind sub 50 de metri. continuă pe Adevărul

Trafic ingreunat in zonele turistice ale Romaniei, din cauza aglomeratiei si a conditiilor meteo. Ceata reduce vizibilitatea sub 50 de metri

Traficul rutier pe mai multe drumuri nationale din judetele Brasov, Constanta si Suceava se desfasoara cu dificultate, sambata seara, din cauza cetii dense, in unele zone vizibilitatea fiind redusa sub 50 de metri.

Sunt restrictii de trafic in mai multe zone din Bucuresti, miercuri si joi, pentru desfasurarea ceremoniilor de comemorare a eroilor Revolutiei

Circulatia rutiera va fi restrictionata in Capitala, miercuri si joi, cand vor avea loc actiuni de comemorare la 27 de ani de la Revolutia din decembrie 1989, informeaza Brigada Rutiera Bucuresti.

Cod galben de ceata, chiciura si polei in mai multe judete

Mai multe judete se afla, vineri pana la orele pranzului, sub atentionare de cod galben de ceata, polei si chiciura, potrivit unor avertizari ale Administratiei Nationale de Meteorologie.

FOTOGALERIE Proiecte imobiliare care vor schimba fata Bucurestiului: Majoritatea PSD- ALDE din Consiliul general a aprobat mai multe proiecte controversate, respinse pana acum

La ultima sedinta inainte de Craciun, majoritatea PSD-ALDE din Consiliul General al Municipiului Bucuresti a pus pe ordinea de zi suplimentara si a aprobat mai multe proiecte controversate de urbansim, contestate de unele ONG-uri.

Fostul fotbalist Marius Bretan a murit - Cele mai multe selectii in Liga 1 pentru CFR Cluj

Fostul fotbalist Marius Bretan, romanul cu cele mai multe selectii in Liga I pentru CFR Cluj 199 de partide), a incetat din viata la varsta de 74 de ani, informeaza lpf. ro.

Mai multe tari europene intensifica masurile de securitate

Atacul din targul de Craciun de la Berlin a trimis o unda de soc in Europa, iar mai multe tari si-au intensificat masurile de securitate in perioada sarbatorilor, scrie DPA.

Recunostinta imbraca mai multe forme: un sentiment din adancul inimii sau o expresie de multumire

Luasem licenta cu 10 si el a considerat ca merita sa sarbatorim altfel. Tinea pe bar o sticla enorma de whisky prinsa intr-un suport; a inclinat-o cu un deget si a turnat un deget in cel mai greu pahar de sticla pe care-l tinusem vreodata in mana.

Cod galben de ceata si polei in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, atentionari cod galben de ceata si polei pentru judetele Bihor, Timis, Arad, Harghita, Sibiu si Mures, unde vizibilitatea scade local sub 200 de metri, iar izolat sub 50 de metri.

LEUL SE PRABUSESTE! Situatia POLITICA a dus la cea mai semnificativa depreciere a monedei nationale din ultimele sase luni

Euro a ajuns vineri la maximul din ultimele sase luni, iar dolarul a crescut, pe fondul incertitudinilor de pe scena politica. Banca Nationala a Romaniei BR) a anuntat vineri un curs de referinta de.

(P) Recunostinta imbraca mai multe forme: un sentiment din adancul inimii sau o expresie de multumire

M-am apucat de comedie acum aproape 11 ani. Doar 11 ani pentru ca nu punem la socoteala toate cazaturile pe care le-am luat cand eram mic si care erau foarte amuzante pentru restul. Restul familiei. Eram foarte pierdut la inceputul carierei mele de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )