Libnet.ro
UNICEF

00:07

FOTOGALERIE JO 2018 in cifre - Care sunt povestile de la PyeongChang: de la Ester Ledecka, castigatoarea surpriza la Super-G, pana la primul caz de dopaj in curling

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE JO 2018 in cifre - Care sunt povestile de la PyeongChang: de la Ester Ledecka, castigatoarea surpriza la Super-G, pana la primul caz de dopaj in curling

Jocurile Olimpice scot la iveala cele mai frumoase si inedite momente din sport, simplii sportivi sunt transformati in eroi, unii dintre ei raman pentru totdeauna in istorie, in timp ce altii traiesc dezamagiri imense. Dupa 17 zile de intreceri si 102 probe disputate, Olimpiada de iarna de la PyeongChang a luat sfarsit duminica, dar care sunt povestile pe care ni le vom aminti peste ani? Cehoaica Ester Ledecka, care a castigat in mod surprinzator proba de Super-G de la schi alpin, sau rusul Alexander Krushelnitsky, care a reprezentat primul caz de dopaj in curling la JO, sunt doar doua dintre numele care au marcat editia cu numarul XXIII a Olimpiadei de iarna. continuă pe Hotnews

FOTO JO 2018 in cifre - Care sunt povestile de la PyeongChang: de la Ester Ledecka, castigatoarea surpriza la Super-G, pana la primul caz de dopaj in curling

Jocurile Olimpice scot la iveala cele mai frumoase si inedite momente din sport, simplii sportivi sunt transformati in eroi, unii dintre ei raman pentru totdeauna in istorie, in timp ce altii traiesc dezamagiri imense. Dupa 17 zile de intreceri si 102 probe disputate, Olimpiada de iarna de la PyeongChang a luat sfarsit duminica, dar care sunt povestile pe care ni le vom aminti peste ani? Cehoaica Ester Ledecka, care a castigat in mod surprinzator proba de Super-G de la schi alpin, sau rusul Alexander Krushelnitsky, care a reprezentat primul caz de dopaj in curling la JO, sunt doar doua dintre numele care au marcat editia cu numarul XXIII a Olimpiadei de iarna.

PRIMA CASA 2018. Care sunt bancile care acorda credite pentru PRIMA CASA

Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM) anunta lansarea Programului Prima Casa 2018, ca urmare a primirii, din partea Ministerului Finantelor Publice, a acordului de.

Samsung a lansat noile sale modele: Galaxy S9 si Galaxy S9+. Care sunt marile noutati

Compania Samsung a lansat oficial, la debutul salonului MWC 2018, alte doua modele de smartphone: Ga.

Este ireal! Care sunt temperaturile resimtite de corpul uman din cauza viscolului

Temperaturile resimtite de corpul uman sunt si mai reduse, din cauza viscolului. Potrivit datelor oficiale publicate de Administratia Nationala de Meteorologie, la munte sunt temperaturi resimtite de-a dreptul.

CNAIR: Se circula in conditii de iarna. Care sunt drumurile cu probleme

Nu sunt sectoare de drum national sau de autostrazi inchise circulatiei din cauza conditiilor meteorologice, luni dimineata, dar se circula in conditii de iarna, potrivit unui comunicat al Companiei Nationale.

Horoscopul lunii martie 2018. Zodiile care incep o noua etapa a vietii

HOROSCOP MARTIE 2018 BERBEC Dragoste. Prima saptamana din martie 2018 este palida in materie de relatii, poate chiar incomoda. Prin urmare, nu este cazul sa faci planuri mari pentru Ziua.

(P) Care sunt principalele cauze care duc la defectarea bateriei auto?

Calendaristic, ne apropiem cu pasi repezi de primavara, dar cu siguranta ne vom mai confrunta inca destul de mult timp cu temperaturile scazute, specifice sezonului rece, iar fiecare calatorie efectuata cu autoturismul.

Compania Tarom introduce curse noi. Care sunt noile destinatii

Compania Tarom va introduce la sfarsitul lunii martie zboruri de la Iasi catre Cluj si Timisoara, a anuntat luni presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa. Potrivit sefului CJ Iasi, Maricel.

Un nou COD PORTOCALIU de viscol si ninsori: Care sunt judetele vizate

Meteorologii au emis avertizare cod portocaliu de tip nowcasting de viscol si ninsoare. Vantul va at.

Cum poate fi revocata Kovesi. Care sunt pasii ce trebuie urmati pentru ca sefa DNA sa fie debarcata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a facut joi marele anunt. El a prezentat raportul privind activitatea de management a DNA si a demarat procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )