Libnet.ro
UNICEF

22:00

FOTOGALERIE Cele mai ciudate 8 drapele din istorie

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Cele mai ciudate 8 drapele din istorie

The Independent a facut o selectie a celor mai ciudate steaguri din istorie, descifrand legendele din spatele acestora si accentuand alegerile bizare ale natiunilor in materie de simboluri. Intra in articol pentru a urmari o fotogalerie cu cele mai ciudate drapeluri din istorie. continuă pe Hotnews

FOTO: Cum arata unul dintre cele mai mari DEZASTRE naturale din 2014

Dupa multe zile de ploaie musonica in nordul Pakistanului, in Kashmir si in statul indian Jammu, localnicii se confrunta cu cele mai devastatoare inundatii din ultimii 60 de ani.

GALERIE FOTO: Cele mai furate 10 masini din SUA in 2013

Statele Unite ale Americii reprezinta una dintre cele mai mari piete de automobile din intreaga lume, dar in acelasi timp, americanii sunt si fruntasi in ceea ce priveste numarul anual de furturi de masini.

FOTO Guiness World Records aniverseaza 60 de ani. Cele mai ciudate recorduri din editia 2015

Cea mai lunga limba, cel mai inalt magar si cea mai mare jucarie yo-yo se numara printre recordurile incluse in editia aniversara din 2015 a Guinness World Records.

MAGAZIN Cele mai ciudate patente de inventii ! 42% dintre americani cred in fantome. Hot Dog-ul si cresterea economica sub 1%. 12 vorbe de duh celebre pe care le citam gresit. De ce ajung atat de multi psihopati la conducere?

Tinerii ce au trecut printr-o depresie au retele neuronale cognitive si emotionale hiper-conectate, arata un studiu recent. Cercetatorii de la Universitatea Illinois din Chicago au scanat creierele in stare de reapus a treizeci de adulti cu varste intre 18 si 23 de ani, care trecusera printr-un episod depresiv, dar in momentul desfasurarii studiului erau sanatosi si nu luau medicamente. Rezultatele scanarilor au fost apoi comparate cu acelea ale altor douazeci si trei de tineri dintr-un grup de control fara depresie). Cei care au trecut printr-un episod depresiv prezinta hiper-conectivitate in zonele neurale asociate cu ruminatia - reluarea problemelor personale din nou si din nou, in minte, fara gasirea unei solutii, scrie psihologul Andreea Radu pe blogul ei.

Faze tari: Primul experiment de telepatie reusit intre doi oameni; Povestea tinerei care se temea ca o sa ramana virgina toata viata; Cele mai ciudate povesti cu somnambuli. Iata ce fac oamenii in somn, fara sa realizeze

Si-a pus moarta mainile-n cap! Clipe de groaza la priveghi. Rudele unei batrane decedate zilele trecute in Ciuslea, Vrancea, au trecut prin momente de cumpana. Motivul incredibil din cauza caruia un barbat din India a divortat. Un barbat din Mumbai a hotarat sa divorteze de sotia lui dintr-un motiv pe care multi nu l-ar intelege.

25 dintre cele mai ciudate si periculoase drumuri spre scoala ale elevilor din jurul lumii

Spre incantarea sau groaza) a milioane de oameni, anul scolar va incepe in scurt timp in multe tari de pe glob. Dar este foarte important sa nu uitam ca, in anumite parti ale lumii, scoala reprezinta un lux pe care nu multi si-l pot permite.

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World.

Moldovenii, in topul celor mai ciudate obiceiuri de a bea alcool din lume

Obiceiul moldovenesc de a folosi expresia Hai davai! atunci cand inchina un pahar se numara printre cele mai ciudate 25 de moduri de a consuma alcool din lume, potrivit huffingtonpost. com.

Cele mai importante competitii de squash din Romania, in septembrie, la Bucuresti

Cele mai importante doua competitii de squash din Romania vor avea loc la Bucuresti, la Aerosquash Baneasa, in perioada in perioada 11-14 septembrie. Peste 100 de jucatori profesionisti de squash vor concura.

INFOGRAFIE Romania, printre tarile cu cele mai putine zile libere legale din lume

Romania se afla anul acesta printre tarile cu cele mai putine sarbatori declarate zile libere prin lege, doar 9, in timp ce angajatii spanioli si greci au printre cele mai multe zile libere la nivelul Europei, 14, respectiv, 12, arata studiul Worldwide Benefit and Employment care a luat in considerare 64 de tari. in 2015, romanii vor avea parte de un numar si mai mic de zile libere legale care pica in timpul saptamanii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )