Libnet.ro
UNICEF

01:05

CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Antena3 Antena3,
CIA World Factbook iti arata care sunt cele mai TINERE si cele mai BATRANE tari din lume. Unde se situeaza Romania

Cele mai tinere 10 state din lume se afla in Africa, Niger si Uganda situandu-se in fruntea clasamentului, cu o medie de varsta de 15. 1 ani, respectiv 15. 5 ani, potrivit unui studiu realizat de CIA World. continuă pe Antena3

Afla care sunt cele mai periculoase meserii

CNN a realizat un top al celor mai periculoase meserii, bazat pe cifrele inregistrate in 2013 in Statele Unite. Pe primul loc se afla meseria de taietor de lemne, unde s-au inregistrat 91. 3 morti la 100. 000 de.

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor: Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte (VIDEO)

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor cu melodia Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte. Acesta este al treilea single de pe albumul de anul trecut al lui Eminem, iar videoclipul a fost difuzat in.

Admitere Facultate Septembrie 2014: Cate locuri scoate la concurs pe toamna Universitatea din Bucuresti si care sunt facultatile unde candidatii dau examen

Universitatea din Bucuresti anunta ca organizeaza in luna septembrie a doua sesiune de admitere pentru studii universitare de licenta. Numarul total de locuri pe care universitatea il aloca este de290 la buget si aproximativ 2. 069 cu taxa. Potrivit calendarului de admitere la facultate, in perioada 15 - 19 septembrie 2014 candidatii sustin examenele de admitere. Vezi in articol care sunt facultatile Universitatii din Bucuresti unde candidatii sustin examen de admitere, unde poti intra pe baza mediei de la Bacalaureat si a unui eseu motivational, precum si facultatile cu forma mixta de admitere.

Aia cu Iohannis comunica mai bine cand tace e Dumnezeu pe pamant. Mircea Badea iti arata de unde s-au inspirat Orban si MRU

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, prezentarea hilara de care a avut parte presedintele PNL Klaus Iohannis, din partea colegului sau Ludovic Orban, la o intalnire a.

FOTO: Cum arata unul dintre cele mai mari DEZASTRE naturale din 2014

Dupa multe zile de ploaie musonica in nordul Pakistanului, in Kashmir si in statul indian Jammu, localnicii se confrunta cu cele mai devastatoare inundatii din ultimii 60 de ani.

Cine sunt cele cinci sotii ale lui Calin Popescu Tariceanu inima zburdalnica

Calin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica este apelativul pe care seful statului Traian Basescu l-a folosit pentru presedintele Senatului. Iar referirea tine de instabilitatea lui Tariceanu, care a ajuns la cea.

FOTOGRAFII RARE cu o altfel de istorie. Care sunt imaginile pe care nu o sa le gasesti in manuale

Se spune ca, daca nu cunosti istoria, esti condamnat sa o repeti. Dupa ce vei vedea imaginile din galeria de mai sus, te vei convinge ca nu este bine sa repeti anumite lucruri care s-au intamplat in trecut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )