Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTOGALERIE Centru multifunctional pentru copiii aflati in dificultate din Targu Jiu

Adevărul Adevărul,
FOTOGALERIE Centru multifunctional pentru copiii aflati in dificultate din Targu Jiu

Astazi a fost inaugurat in Targu Jiu un centrul multifunctional destinat sprijinirii copiilor care au nevoie de ajutor. continuă pe Adevărul

Belgia: Senatul a aprobat legea eutanasierii pentru copiii cu boli incurabile

Senatul belgian a aprobat legea eutanasierii pentru copiii cu boli incurabile, informeaza BBC.

Avertizare COD GALBEN de CEATA pentru mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Astfel, in judetele Vrancea, Bacau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov, inclusiv Municipiul Bucuresti si.

De ce este nevoie de un manual pentru copiii cu dizabilitati.

Un manual dedicat elevilor cu cerinte educationale speciale - copiii cu deficiente si cu tulburare de spectru autist - a fost lansat marti, in Capitala. Cartea se adreseaza atat profesorilor, cat si parintilor si contine exercitii si bune practici pentru fiecare dizabilitate. De ce copiii cu dizabilitati nu sunt integrati in sistemul de invatamant de masa Unui baietel ii venise vremea sa mearga la scoala. In prima zi de scoala, invatatoarea i-a spus sa deseneze o floare. Baietelului ii .

Micutii confectioneaza podoabe pentru copiii internati la oncopediatrie.

Copiii au ocazia sa isi manifeste solidaritatea cu cei bolnavi in Atelierele lui Mos Craciun, in care se distreaza in timp ce impodobesc un brad special Copiii din Cluj pot deveni ajutoarele lui Mos Craciun la hipermagazinul Cora, pana in data de 20 decembrie. In galeria comerciala de la intrarea in magazin au fost amenajate Atelierele lui Mos Craciun. Copiii pot sa confectioneze decoratiuni, care vor impodobi un brad ce va fi dus, in data de 20 decembrie, in camera de joaca a copiilor .

Investitie nationala pentru copiii de la sate.

Schimbati destinul copiilor din mediul rural! Este apelul la solidaritate al World Vision Romania, care a lansat un ambitios program - Donator pentru viitor. Micutii din familiile sarace vor fi sprijiniti, in special, pentru a merge la scoala, de cei care doresc sa ofere suportul material in acest sens. Se incearca reaprinderea traditiei interbelice a solidaritatii in jurul valorilor care merita o sansa pentru afirmare. Ar trebui sa ne intrebam cati copii din Romania nu vor primi .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )