Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Imaginile zilei de vineri de la Australian Open

Turneul de la Australian Open si-a aflat vineri al doilea finalist al probei de simplu masculin. Novak Djokovic l-a invins fara drept de apel pe Lucas Pouille si a ajuns pentru a saptea oara in ultimul act de la Melbourne, unde il va intalni pe Rafael Nadal. Tot vineri s-au stabilit invingatoarele in proba de dublu feminin. Perechea Samantha Stosur/Shuai Zhang a produs surpriza si le-a invins pe Timea Babos si Kristina Mladenovic, campioanele de anul trecut. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Imaginile zilei de joi de la Australian Open

Primul turneu de Grand Slam al anului si-a aflat joi finalistele de pe tabloul feminin de simplu, Petra Kvitova si Naomi Osaka urmand sa se dueleze pentru trofeu, dar si pentru locul 1 in ierarhia mondiala. Pe tabloul masculin de simplu, prima semifinala s-a incheiat cu victoria lui Rafael Nadal, care se va afla pentru a cincea oara in ultimul act de la Melbourne.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de miercuri de la Australian Open

Ziua de miercuri a adus ultimele confruntari din faza sferturilor de finala de la Australian Open. Karolina Pliskova a obtinut biletele pentru accesul in penultimul act al competitiei de la Mlebourne dupa un meci de poveste cu Serena Williams. Pentru cehoaica urmeaza duelul cu Naomi Osaka, invingatoare in fata Elinei Svitolina. La masculin, Kei Nishikori a fost nevoit sa abandoneze in partida cu Novak Djokovic, care se va intalni in careul de asi cu Lucas Pouille.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )