Libnet.ro
UNICEF

17:00

FOTOGALERIE Legea urbanismului se intoarce la presedintele Traian Basescu exact in forma in care acesta a trimis-o la reexaminare in Parlament. ONG-urile cred ca se va reinstala haosul urbanistic

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Legea urbanismului se intoarce la presedintele Traian Basescu exact in forma in care acesta a trimis-o la reexaminare in Parlament. ONG-urile cred ca se va reinstala haosul urbanistic

Camera Deputatilor a adoptat marti cu 237 voturi pentru si 79 voturi impotriva modificarile aduse Legii urbanismului. Aceste modificari au mai fost adoptate o data de Parlament, dar presedintele Traian Basescu a retrimis legea la reexaminare deoarece modificarile introduse ar putea afecta unitatea zonelor protejate si vor genera dezvoltarea unui plan urbanistic derogatoriu, lipsit de coeziune si impus de argumente financiare. Intoarsa in parlament, nici Senatul, nici Camera Deputatilor nu au luat in seama motivele invocate de presedinte. Acum legea se reintoarce la seful statului, iar acesta este obligat sa o promulge in forma adoptata de Parlament. continuă pe Hotnews

LIVE TEXT: Presedintele Traian Basescu va face declaratii de presa la ora 19:00 la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Citeste si Basescu la intalnire cu fanii de pe Facebook: Va trece timp pana cand vom deveni o natiune educata sa reuseasca Citeste si Basescu, ATAC la comisia de revizuire a Constitutiei: Ne asezam intr-un ridicol Ramai pe romanialibera. ro pentru a urmari, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui.

Presedintele Traian Basescu revine in forta. Oamenii lui batjocoresc Romania

Fara vointa populara, presedintele Traian Basescu revine in forta la conducerea institutiilor statului si isi reactiveaza oamenii, pe plan intern, dar si pe plan extern. Basescu isi recapata.

Presedintele Traian Basescu va face o declaratie de presa, la ora 19.00

Presedintele Traian Basescu va face, astazi, de la ora 19. 00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Declaratia presedintelui vine in contextul amendamentelor adoptate, luni, de membrii Comisie de revizuire a Constitutiei prin care seful statului a ramas cu puteri diminuate.

Traian Basescu vrea un nou referendum, pentru unicameral si maximum 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca a declansat procedura de organizare a unui nou referendum, in cadrul caruia romanii isi vor putea exprima dorinta in legatura cu Parlamentul unicameral si cu un numar de 300 de parlamentari.

LIVE TEXT Traian Basescu, surpriza majora: In aceasta dupa amiaza am declansat procedura unui nou referendum: daca romanii doresc parlament unicameral si un parlament cu 300 de membri

Presedintele Traian Basescu a anuntat marti seara intr-o declaratie de presa ca a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Niels Schnecker: Clarificarile din Constitutie, necesare in urma experientei cu Traian Basescu

Niels Schnecker a comentat in cadrul editiei de marti a emisiunii Previziunile zilei declaratiile facute luni de presedintele Traian Basescu referitoare la revizuirea Constitutiei. Traian Basescu nu a venit.

Traian Basescu cere un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a declansat in aceasta dupa-amiaza procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral si Parlamentul cu 300 de membri. Basescu a precizat ca va emite decretul.

Traian Basescu sustine o conferinta de presa. Urmariti declaratiile presedintelui pe www.antena3.ro

Presedintele Traian Basescu sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni. Urmariti iN DIRECT pe www. antena3. ro declaratiile presedintelui Basescu. Acestea sunt cele.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pe tema modificarii ...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia .

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )