Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu cere un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Antena3 Antena3,
Traian Basescu cere un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a declansat in aceasta dupa-amiaza procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral si Parlamentul cu 300 de membri. Basescu a precizat ca va emite decretul. continuă pe Antena3

Basescu: Am declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Update 19:33 Cred ca un al doilea referendum, pe aceleasi subiecte, care ar fi din nou validat de popor, ar fi echivalentul unei respingeri totale a clasei politice, inclusiv a celor care au castigat cu 70%, a mentionat seful statului.

Basescu anunta un nou referendum:Este obligatia mea sa nu spun Asta e, dragi romani

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca a declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari, precizand insa ca va emite decretul in functie de modul in care Parlamentul va respecta vointa poporului exprimata in 2009.

Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

Presedintele TraianBasescu a anuntat, marti, ca a declansat procedura unui nou referendum in care se vor pune aceleasi doua intrebari ca si la referendumul din 2009. Misiunea mea este sa apar inter.

Traian Basescu vrea un nou referendum, pentru unicameral si maximum 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca a declansat procedura de organizare a unui nou referendum, in cadrul caruia romanii isi vor putea exprima dorinta in legatura cu Parlamentul unicameral si cu un numar de 300 de parlamentari.

Reactia liderilor USL la anuntul - surpriza al lui Traian Basescu: Declaratie populista / O iesire cam precipitata / Provocarea unei crize politice

Purtatorul de cuvant al PNL, Mihai Voicu, sustine ca declaratia presedintelui Traian Basescu privind declansarea procedurii unui nou referendum privind Parlament unicameral cu maximum 300 de membri este una populista, in timp ce Ion Iliescu a caracterizat declaratia drept iesire precipitata. Cristian Pirvulescu, seful Forumului Constitutional, a spus ca Traian Basescu incearca sa provoace o noua criza politica.

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pe tema modificarii ...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia .

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

LIVE TEXT Traian Basescu, surpriza majora: In aceasta dupa amiaza am declansat procedura unui nou referendum: daca romanii doresc parlament unicameral si un parlament cu 300 de membri

Presedintele Traian Basescu a anuntat marti seara intr-o declaratie de presa ca a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu, atac-surpriza la USL: A lansat procedura legala pentru un nou referendum cu aceleasi intrebari ca in 2009: parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari

Anunt surprinzator al presedintelui Traian Basescu: a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. Seful statului a atacat dur majoritatea USL, calificind-o nedemocratica si incompatibila cu statul de drept. Vezi in text cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

Basescu arunca bomba in Parlament: Al doilea referendum pentru unicameral si 300 de alesi.

Presedintele Traian Basescu a produs aseara o lovitura de teatru politica in momentul in care a anuntat declansarea procedurii constitutionale de convocare a unui referendum, cu exact aceleasi intrebari ca referendumul din noiembrie 2009: sunteti de acord cu un parlament unicameral? si sunteti de acord cu maximum 300 de parlamentari?. Presedintele si-a motivat demersul prin faptul ca actuala Comisie parlamentara de revizuire a Constitutiei nu tine seama de rezultatele votului din 2009, .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2368 seconds )