Libnet.ro
UNICEF

23:00

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pe tema modificarii ...

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pe tema modificarii ...

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia . continuă pe România Liberă

LIVE TEXT. Traian Basescu, despre revizuirea Constitutiei: Am declansat procedura unui nou ...

Presedintele Traian Basescu a spus, marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca a declansat procedura unui nou referendum pentru modificarea structurii Parlamentului. Presedintele a amintit ca la referendumul din 2009, romanii au votat Parlament unicameral, cu 300 de membri, iar aceasta decizie a poporului trebuie respectata in noua Constitutie. Citeste mai jos, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Conferinta se refera la revizuirea Constitutiei si reactia mea .

Traian Basescu: Am declansat procedura unui nou referendum pentru un Parlament unicameral cu 300 de parlamentari

Presedintele TraianBasescu a anuntat, marti, ca a declansat procedura unui nou referendum in care se vor pune aceleasi doua intrebari ca si la referendumul din 2009. Misiunea mea este sa apar inter.

Basescu: Am declansat procedura unui referendum cu doua intrebari

Update 19:25 Traian Basescu a precizat: Eu am trimis un punct de vedere. Constitutia Romaaniei e buna, principiile stabilite, drepturile, institutiile, sunt in regula, indeplinesc standardele europene. Acum un singur standard nu e indeplinit, cel care vizeaza vointa poporului. Nu mai exista rostul revizuirii daca nu se pune in aplicare rezultatul referendumului.

LIVE TEXT Traian Basescu, surpriza majora: In aceasta dupa amiaza am declansat procedura unui nou referendum: daca romanii doresc parlament unicameral si un parlament cu 300 de membri

Presedintele Traian Basescu a anuntat marti seara intr-o declaratie de presa ca a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. HotNews. ro transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Basescu: Am declansat procedura pentru un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Update 19:33 Cred ca un al doilea referendum, pe aceleasi subiecte, care ar fi din nou validat de popor, ar fi echivalentul unei respingeri totale a clasei politice, inclusiv a celor care au castigat cu 70%, a mentionat seful statului.

Traian Basescu cere un nou referendum pentru Parlament unicameral si 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat ca a declansat in aceasta dupa-amiaza procedura unui referendum vizand Parlamentul unicameral si Parlamentul cu 300 de membri. Basescu a precizat ca va emite decretul.

Traian Basescu vrea un nou referendum, pentru unicameral si maximum 300 de parlamentari

Presedintele Traian Basescu a anuntat, marti seara, ca a declansat procedura de organizare a unui nou referendum, in cadrul caruia romanii isi vor putea exprima dorinta in legatura cu Parlamentul unicameral si cu un numar de 300 de parlamentari.

Traian Basescu, atac-surpriza la USL: A lansat procedura legala pentru un nou referendum cu aceleasi intrebari ca in 2009: parlament unicameral si maximum 300 de parlamentari

Anunt surprinzator al presedintelui Traian Basescu: a lansat procedura legala pentru un nou referendum cu intrebari similare cu cele din 2009: a) sinteti de acord cu Parlament unicameral, si b) sinteti de acord cu maximum 300 de parlamentari. Presedintele a spus ca a lansat procedura pentru ca actuala comisie de revizuire a Constitutiei refuza sa introduca in legea fundamentala rezultatele referendumului din 2009. Basescu a spus ca va astepta rezultatul dezbaterilor de la Curtea Constitutionala pe amendamentele Comisiei Crin Antonescu pentru a declansa referendumul propriu-zis. Seful statului a atacat dur majoritatea USL, calificind-o nedemocratica si incompatibila cu statul de drept. Vezi in text cele mai importante declaratii ale lui Traian Basescu.

LIVE TEXT: Presedintele Traian Basescu va face declaratii de presa la ora 19:00 la Cotroceni.

Presedintele Traian Basescu va sustine, marti, la ora 19:00, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, conform unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Citeste si Basescu la intalnire cu fanii de pe Facebook: Va trece timp pana cand vom deveni o natiune educata sa reuseasca Citeste si Basescu, ATAC la comisia de revizuire a Constitutiei: Ne asezam intr-un ridicol Ramai pe romanialibera. ro pentru a urmari, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui.

Ora 19:00 Traian Basescu sustine o declaratie de presa

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa marti, la ora 19:00, la Palatul Cotroceni, informeaza Administratia Prezidentiala. HotNews. ro va transmite LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )