Libnet.ro
UNICEF

13:45

FOTOGALERIE Primaria Capitalei a trasat pistele de biciclete de pe bd. Regina Elisabeta pe trotuar Acestea se opresc in terase, stalpi sau masini parcate OPTAR: Sunt facute mai prost ca in 2008

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE Primaria Capitalei a trasat pistele de biciclete de pe bd. Regina Elisabeta pe trotuar Acestea se opresc in terase, stalpi sau masini parcate OPTAR: Sunt facute mai prost ca in 2008

Primaria Capitalei a inceput trasarea pistelor de biciclete de pe bd. Regina Elisabeta pe trotuar. Pe anumite portiuni acestea se opresc in stalpi, masini parcate, o terasa sau tomberoane. in plus, acestea se intrepatrund cu fluxul de pietoni existand risc de accidente. Chiar in fata Primariei, dupa trasarea pistei, trotuarul a ramas cu o latime mai mica de 1 metru, fiind imposibil ca doi pietoni sa treaca in acelasi timp, solutia fiind sa urce pe treapta de la intrarea in institutie. continuă pe Hotnews

Regina Elisabeta nu se mai intoarce la Buckingham. Cine ii va tine locul in acest moment istoric al Angliei

Dupa vacanta ei traditionala de la resedinta de vara din Balmoral, Regina Elisabeta a II-a nu se va mai intoarce la Buckingham. Regina Elisabeta a II-a nu se mai intoarce la Buckingham De obicei, dupa sejurul la castelul Balmoral din Scotia, suverana Marii Britanii obisnuieste sa se intoarca in Capitala. insa, de aceasta data, regina .

De ce poarta perle Regina Elisabeta. Motivul nestiut pana acum

Dintotdeauna, bijuteriile au fost prietenele femeilor, fie ca vorbim despre un accesoriu mic sau unul mare. Acestea sunt nelipsite in cazul Reginei Elisabeta a II-a. Motivul pentru care Regina Elisabeta poarta perle Suverana Marii Britanii, Regina Elisabeta a II-a a fost surprinsa in mai multe randuri purtand la gat colierul cu perle sidefate, fapt ce .

Singura favoare pe care Regina Elisabeta i-a facut-o sotului sau. E vorba de Archie, fiul Printului Harry si al lui Meghan Markle

Suverana, care este cel mai longeviv monarh pe care l-a avut vreodata Regatul Britanic, nu se da inca de pe tronul Angliei. Poate ultima figura regala ca la carte, crescuta cu rigorile si traditiile unei monarhii vechi de cand lumea, Regina Elisabeta este, totusi, deosebit de adaptabila la nou, lucru care a ajutat in cazul .

Regina Elisabeta nu a mancat niciodata acest preparat banal!

Este unul dintre preparatele preferate ale oamenilor de pe intreg mapamondul. Cu exceptia Reginel Elisabeta a Marii Britanii, care nu a mancat niciodata. pizza! .

Moment istoric! Regina Elisabeta nu se mai intoarce la Buckingham. Cine ii tine locul?

Situatie istorica in regatul britanic. Regina Elisabeta a II-a nu se va mai intoarce la Palatul Buckingham, resedinta oficiala a monarhului, dupa vacanta ei traditionala de la resedinta de vara din Balmoral.

Nicusor Dan, jignit de alt candidat la primaria Capitalei. Ce acuze ii si aduce: Un dinozaur care nu intelege nimic

Lupta pentru Primaria Capitalei este crancena! Nicusor Dan a fost jignit de un contracandidat. Cine a lansat in spatiul public astfel de cuvinte urate la adresa colegului de breasla si ce acuze ii aduce? Nicusor Dan, jignit de un contracandidat Atacuri fara precedent intre Calin Popescu Tariceanu si Nicusor Dan. De data aceasta, Tariceanu nu .

Cum a ramas Primaria Capitalei fara 1,5 milioane de euro. Declaratii uluitoare din partea institutiei, dupa un dosar controversat

Primaria Capitalei a ramas fara 1,5 milioane de euro, din cauza incendiului de la Maternitatea Giulesti, cel mai terificant incendiu din Romania. Declaratiile din partea institutiei. Politia Capitalei a ramas fara 1,5 milioane de euro 16 august 2019, ora 18:24 sunt coordonatele exacte ale celei mai mari tragedii petrecute intr-un spital din Romania. Este momentul .

Batalia pentru Primaria Capitalei: Ordinea celor 18 candidati pe buletinele de vot

Calin Popescu Tariceanu, Gabriela Firea si Traian Basescu vor ocupa primele trei pozitii pe buletinele de vot pentru Primaria Capitalei, la alegerile din 27 septembrie. Candidatul dreptei, Nicusor Dan, va ocupa pozitia 15.

Ambrozia, planta care aduce amenzi uriase! Primaria Capitalei anunta actiuni de control

Primaria Capitalei, a anuntat, miercuri, caPolitia Locala Bucuresti deruleaza ample actiuni de control pentru depistarea terenurilor infestate cu ambrozie si identificarea proprietarilor sau administratorilor acestor zone lasate in paragina.

Batalia pentru Primaria Capitalei: Cine sunt cei 18 candidati

Optsprezece candidati au ramas in cursa pentru Primaria Capitalei, la alegerile locale din 27 septembrie, ei fiind validati de Biroul Electoral de Circumscriptie al Municipiului Bucuresti. A fost respinsa o singura candidatura - cea a lui Viorel Catarama.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )