Libnet.ro
UNICEF

22:15

O fotografie facuta in Bucuresti, in topul celor mai emotionante imagini din lume. Dragostea invinge razboiul

Antena3 Antena3,
O fotografie facuta in Bucuresti, in topul celor mai emotionante imagini din lume. Dragostea invinge razboiul

In ultimul secol evenimentele care s-au petrecut pe scena lumii au fost din cele mai variate si controversate, iar oamenii potriviti au schimbat cursul istoriei. Fotografii au realizat imagini care au si acum un. continuă pe Antena3

The Practice, pe locul 13 in topul mondial al celor mai creative agentii de PR

The Practice, compania de relatii publice al grupului de comunicare Leo Burnett Romania, s-a clasat pe locul 13 la nivel global in Creative Index 2012, clasamentul celor mai creative agentii de PR , realizat de The Holmes Report.

Romanii, in topul celor mai cautati infractori din lume

Conform unor date oficiale furnizate de Interpol, 12 la suta dintre cei mai periculosi infractori cautati international sunt cetateni romani. Mai exact, este vorba despre 2485 de persoane.

Dacia Sandero intra in forta pe piata britanica, cu preturi maxime sub ale celor mai chele Aveo si Polo

Dacia a anuntat ca noul Sandero este disponibil pe piata britanica la un pret de pornire de 5. 995 lire sub 7. 400 euro) cu TVA, iar varianta de top fara optionale costa 9. 795 lire 12. 000 euro) cu TVA, adica fix cat cel mai chel Ford Fiesta si cu cateva sute de lire mai putin fata de Chevrolet Aveo si Volkswagen Polo. Livrarile catre clientii britanici demareaza in ianuarie 2013.

Top 10 al celor mai descarcate aplicatii pe diversele platforme mobile

Multitudinea sistemelor de operare pentru smartphone-uri si tablete a dus la aparitia de aplicatii create pentru fiecare sistem de operare, uneori chiar pentru fiecare tip de device in parte. Mai jos este prezentat u.

Trucurile celor mai frumoase femei

Desi se zice ca fiecare femeie are trucurile ei pentru a arata bine, te-ai putea gandi ca o vedeta hollywoodiana nu are nevoie de asa ceva, doar are mereu la dispozitie o armata de stilisti. Lucrurile nu stau neaparat asa. Multe dintre vedete prefera sa se ocupe singure de cum arata, mai ales in timpul liber.

ştiri din Cultura

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )