Libnet.ro
UNICEF

01:05

Francois Hollande: Raspunsul nostru trebuie sa fie ferm in fata terorismului, dar acesta nu poate fi decat colectiv

B1 B1,
Francois Hollande: Raspunsul nostru trebuie sa fie ferm in fata terorismului, dar acesta nu poate fi decat colectiv

Un raspuns colectiv si ferm in fata terorismului, acesta a fost aplelul lansat vineri de presedintele francez, Francois Hollande, care a denuntat totodata masacrele comise in Nigeria de grupara Boko Haram,. continuă pe B1

Francois Hollande: Charlie Hebdo traieste si va trai

Charlie Hebdo traieste si va trai, a declarat miercuri seara presedintele francez Francois Hollande, salutand aparitia in aceeasi zi a editiei supravietuitorilor a ziarului satiric, a carui redactie.

Francois Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, crede presedintele Francois Hollande, citat de AFP.

Francois Hollande: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, crede presedintele Francois Hollande, citat de AFP si preluat de MEDIAFAX.

Francois Hollande, despre razboiul din Siria: Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar din 2013

Comunitatea internationala trebuia sa fi intervenit militar in Siria din vara anului 2013, asa cum propunea Franta, a precizat presedintele Francois Hollande, citat de AFP, in contextul in care in Paris a avut loc saptamana trecuta un atentat.

Franta: Ceremonie in memoria politistilor ucisi in atentatele de la Paris. Francois Hollande le-a conferit post-mortem cea mai inalta distinctie a tarii

O ceremonie solemna a fost organizata marti in Franta in memoria celor trei politisti ucisi in atentatele de la Paris. Presedintele Francois Hollande le-a adus un omagiu ofiterilor, conferindu-le post-mortem.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )