Libnet.ro
UNICEF

14:00

Franta: Cel putin doua persoane au murit in urma unor inundatii

B1 B1,
Franta: Cel putin doua persoane au murit in urma unor inundatii

Cel putin doua persoane au murit, iar o alta a fost data disparuta in sud-eestul Frantei, regiune afectata de ploi torentiale, au anuntat autoritatile locale citate de AFP. Un barbat in varsta de 73. continuă pe B1

Cel putin noua persoane au murit intr-un atac sinucigas impotriva cartierului general al armatei pakistaneze

Cel putin noua persoane si-au pierdut viata si alte 18 au fost ranite luni dimineata, intr-un atac sinucigas care a avut loc in apropiere de cartierul general al armatei pakistaneze de la Rawalpindi,.

Cel putin 14 persoane au fost ucise intr-un atentat sinucigas produs intr-un restaurant din Kabul

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-un restaurant din Kabul, informeaza AFP, citata de Mediafax si Agerpres. Restaurantul care a fost.

Inundatii in Franta: Cel putin un mort si un ranit.

Cel putin o persoana a murit, iar alta a fost ranita, in urma ploilor torentiale din sud-estul Frantei, conform AFP, relateaza Mediafax. Mai multe localitati situate intre Hyeres si Le Lavandou au fost grav afectate de ploile care au inceput sa cada in zona inca de vineri si vor continua pana luni dimineata. Un barbat in varsta de 73 de ani a decedat in propria pivinita, in timp ce o alta persoana, aflata pe ambarcatiunea sa, a fost data disparuta, la La Londe-les-Maures, in apropiere .

Doi morti si un disparut, in urma inundatiilor din sud-estul Frantei

Cel putin doua persoane au murit, iar un alt localnic a fost dat disparut, dupa ce ploile torentiale au afectat, duminica, mai multe regiuni din sud-estul Frantei, informeaza AFP.

Atentat sinucigas in Kabul: Cel putin 14 persoane au murit

Cel putin 14 persoane au fost ucise, vineri seara, intr-un atentat sinucigas comis in Kabul de catre talibani, potrivit politiei locale citata de AFP. Au fost trei atacatori. Ei au fost ucisi. Din pacat.

Accident pe DN7: Doua persoane au murit, iar alta a fost ranita dupa ce masina in care se aflau a lovit o basculanta

Doua persoane, in care o fetita de 11 ani, au murit, iar o alta a fost grav ranita, luni dimineata, duop ce ce autoturismul in care se aflau a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o basculanta, pe DN.

Pakistan: Cel putin 13 persoane au fost ucise intr-un atentat al talibanilor

Cel putin 13 persoane au fost ucise, iar alte 18 au fost ranite, luni dimineata, intr-un atentat sinucigas produs in apropiere de cartierul general al armatei pakistaneze la Rawalpindi, periferie a Islamabadului,.

Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant din Kabul. Trei angajati ONU si reprezentantul FMI in Afganistan, printre victime

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis vineri de insurgentii talibani in fata unui restaurant din Kabul, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Trei angajati ai ONU si un reprezentant al Fondului Monetar International FMI) figureaza printre persoanele ucise, au anuntat secretarul general al ONU Ban Ki-moon si directorul general al FMI Christine Lagarde.

Kabul: Cel putin 14 morti intr-un atentat comis la un restaurant

Cel putin 14 persoane, inclusiv cetateni straini, au fost ucise intr-un atentat sinucigas comis astazi de insurgentii talibani in fata unui restaurant din centrul capitalei afgane Kabul.

Atentat in fata unui restaurant din Kabul: 14 persoane au murit, printre acestia fiind trei angajati ai ONU si un reprezentant al FMI

Cel putin 14 persoane au fost ucise in urma unui atentat sinucigas comis vineri de insurgentii talibani in fata unui restaurant din Kabul, printre acestia numarandu-se trei angajati straini ai ONU si un reprezentant al FMI, informeaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )