Libnet.ro
UNICEF

17:00

Franta nu va impune carantina pentru cetateni din UE sau din Marea Britanie

România Liberă România Liberă,
Franta nu va impune carantina pentru cetateni din UE sau din Marea Britanie

Franta nu va impune masuri de carantina pentru cetateni care vin din alte state UE, din Spatiul Sche. continuă pe România Liberă

Adriana Antoni, poezie emotionanta pentru eroii din linia intai

Adriana Antoni a compus o poezie emotionanta pentru eroii din lina intai, numita Soldatii nostri. Artista a recitat versurile, la Antena 3, intr-o interventie care i-a emotionat pe telespectatori.

Costel Alexe, ministrul Mediului, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Capitala: Administratia locala a fost iresponsabila. Comisia a asteptat cativa ani ca Primaria Bucuresti sa adopte un plan (VIDEO, FOTO)

Ministrul Mediului a declarat ca era previzibila condamnarea Romaniei de catre Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti, dat fiind ca pana acum Primaria Generala nu s-a preocupat sa aiba un.

Radu Banciu, dupa ce Romania a fost condamnata de CJUE pentru poluarea din Bucuresti: Nici n-a venit bine hartiuta si toti direct pe Gabriela Firea. De fapt, nimeni niciodata nu s-a interesat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat, in editia de joi seara a emisiunii Lumea lui Banciu, decizia Curtii de Justitie a Uniunii Europene de a condamna Romania pentru nivelul de poluare din Bucuresti. Banciu a sustinut ca de.

Curtea Europeana a condamnat Romania pentru poluarea din Bucuresti

Romania a fost condamnata de Curtea Europeana de Justitie pentru poluarea cu PM 10 din Municipiul Bu.

Romania, condamnata de Curtea de Justitie a UE pentru poluarea din Bucuresti

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a condamnat joi Romania pentru ca nu a luat masuri pentru a combate poluarea din Bucuresti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )