Libnet.ro
UNICEF

00:07

Franta: Jean-Marie Le Pen, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru injurii la adresa romilor

Adevărul Adevărul,
Franta: Jean-Marie Le Pen, condamnat la inchisoare cu suspendare pentru injurii la adresa romilor

Jean-Marie Le Pen, presedintele de onoare al partidului Frontul National de extrema dreapta) din Franta, a fost condamnat, joi, la doua luni de inchisoare cu suspendare pentru afirmatia sa ca romii, ca si pasarile, ar zbura natural, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Jean-Marie Le Pen, condamnat la inchisoare pentru injurii la adresa romilor

Jean-Marie Le Pen, presedintele de onoare al partidului Frontul National din Franta, a fost condamnat joi la doua luni de inchisoare cu suspendare pentru afirmatia sa ca romii, ca si pasarile, ar zbura.

Procurorii cer condamnarea lui Jean-Marie Le Pen pentru declaratii rasiste despre romi.

Procurorii francezi cer condamnarea la inchisoare a presedintelui onorific al formatiunii extremiste Frontul National, Jean-Marie Le Pen, pentru declaratii cu caracter rasist facute despre romi, informeaza Mediafax. Jean-Marie Le Pen a declarat, in 2012, ca romii fura pentru ca asa este firea lor. Procuroarea Annabelle Philippe a argumentat ca acesta este un delict cu caracter rasial, cerand condamnarea la doua luni de inchisoare cu suspendare a liderului ultranationalist si o amenda de .

Procurorii cer CONDAMNAREA lui Jean-Marie Le Pen pentru declaratii rasiste despre romi

Procurorii francezi cer condamnarea la doua luni de inchisoare cu suspendare a presedintelui onorific al formatiunii extremiste Frontul National, Jean-Marie Le Pen, pentru declaratii cu caracter rasist facute.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2881 seconds )