Libnet.ro
UNICEF

18:30

FRANTA: Traficul feroviar in Eurotunel, dat peste cap

România Liberă România Liberă,
FRANTA: Traficul feroviar in Eurotunel, dat peste cap

Mecanicii trenurilor au lansat o scrisoare deschisa prin care cer ajutor, declarandu-se socati de numarul mare de imigranti morti in incarcarea de a traversa tunelul. continuă pe România Liberă

FOTOGALERIE Cum dau peste cap lucrarile de toamna din Pipera traficul din estul si nordul Bucurestiului

Lucrarile din Pipera cartier al orasului Voluntari, condus de primarul Florin Pandele) au dat peste cap traficul din estul si nordul Bucurestiului. Cu cateva luni inaintea alegerilor locale, Primaria Voluntari a intetit ritmul, care coincide insa cu reluarea traficului supra-aglomerat de toamna. Asa se face ca soferii catre tranziteaza bulevardul Pipera din Voluntari stau zeci de minute blocati in trafic din cauza lucrarilor de largire a strazii, cozile formandu-se la intersectia cu str. Erou Iancu Nicolae si la giratoriul de la intrarea in Bucuresti. In plus, accesul spre Soseaua Pipera, pe sensul spre bd. Barbu Vacarescu este blocat, ceea ce duce la redirectionarea traficului pe bd. Petricani si apoi spre str. Fabrica de Glucoza, str. Dimitrie Pompeiu, doua strazi si asa foarte aglomerate, si o straduta paralela cu calea ferata.

Circulatia trenurilor a fost data peste cap mai mult de doua ore de o defectiune la instalatia care dirijeaza traficul in Gara de Nord

Circulatia trenurilor este data peste cap, vineri, de o defectiune la instalatia care dirijeaza traficul feroviar la intrarea in Gara de Nord, anunta Digi 24. Nici un tren nu a mai intrat in gara dupa ora 11:15, potrivit sursei citate. Ora 14:01: Circulatia trenurilor a revenit la normal, defectiunea din Gara de Nord a fost remediata inainte de ora 14:00.

O greva de 24 de ore a angajatilor SNCB perturba traficul feroviar

Traficul feroviar din Belgia este perturbat de o greva de 24 de ore a angajatilor companiei de cai ferate, care afecteaza inclusiv serviciile internationale catre Marea Britanie, Franta si Germania, relateaza Deutsche Welle in pagina electronica.

Traficul feroviar este ingreunat in Gara de Nord din cauza unor deranjamente electrice

Traficul feroviar se desfasoara cu dificultate, vineri la pranz, in Gara de Nord din cauza unor deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare a traficului, informeaza un comunicat al Companiei Nationale de Cai Ferate CFR SA.

Traficul feroviar in Gara de Nord si-a revenit. Care a fost cauza HAOSULUI produs

Traficul feroviar se desfasoara cu dificultate, vineri, in Gara de Nord din Bucuresti, din cauza unor deranjamente electrice produse la sistemul de dirijare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )