Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fratele cantaretei Celine Dion va fi inmormantat luni, la 3 zile dupa funeraliile sotului artistei

Hotnews Hotnews,
 Fratele cantaretei Celine Dion va fi inmormantat luni, la 3 zile dupa funeraliile sotului artistei

Daniel Dion, unul dintre fratii cantaretei Celine Dion, care a murit pe 16 ianuarie, va fi inmormantat, luni, la Montreal, la doar trei zile dupa funeraliile lui Rene Angelil, sotul artistei, anunta Mediafax, citand people. com. continuă pe Hotnews

Sotul cantaretei Celine Dion, ceremonie funerara grandioasa. Primele declaratii ale vedetei: Trebuie sa merg mai departe fara el, dar pentru el FOTO

Cantareata Celine Dion 46 de ani) si-a luat ramas-bun de la sotul ei, Rene Angelil, care a murit din cauza cancerului, intr-o ceremonie funerara grandioasa, organizata, vineri, la Notre-Dame Basilica din Montreal, unde cei doi s-au casatorit in urma cu 21 de ani, potrivit cbsnews. com.

Celine Dion si-a inmormantat sotul. Imagini emotionante!

Celine Dion si-a inmormantat sotul. La eveniment au luat parte si mama si fratele artistei, precum si cei trei copii ai lor. Iata imagini emotionante de la ceremonie.

Celine Dion revine pe scena

Cantareata canadiana Celine Dion a pierdut in decurs de doua zile doi oameni apropiati - sotul ei, Rene Angelil, si pe fratele sau Daniel.

Celine Dion, a doua inmormantare intr-o saptamana

Celine Dion se pregateste pentru a doua inmormantare in mai putin de o saptamana. Iata imagini emotionante de la priveghiul fratelui artistei, trecut in nefiinta recent.

Celine Dion, la capataiul sotului mort: Cariera mea este capodopera lui

Mii de persoane au venit la Catedrala Notre Dame, din Montreal, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Rene Angelil, cel care i-a fost sot si impresar lui Celine Dion.

Celine Dion isi inmormanteaza astazi sotul. Mii de oameni au venit sa isi ia ramas bun VIDEO

Celine Dion isi inmormanteza astazi sotul, managerul ei Rene Angelil, care a fost rapus de cancer saptamana trecuta. Trupul lui Rene a fost depus la Notre-Dame Basilica, acolo unde Celine si Rene s-au.

Fiul cel mare al lui Celine Dion, mesaj emotionant pentru tatal sau mort

Celine Dion si-a condus pe ultimul drum sotul. indurerata, dar demna, vedeta nu s-a departat nicio clipa de sicriul in care se afla omul care i-a fost partener, prieten, confident si unica ei iubire.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )