Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fratii bebelusului de 8 luni, mort la spitalul din Husi, adusi in stare grava la acelasi spital

Adevărul Adevărul,
Fratii bebelusului de 8 luni, mort la spitalul din Husi, adusi in stare grava la acelasi spital

La o zi dupa decesul sugarului de opt luni, fratii acestuia, de cinci si de sapte ani, au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara. Autoritatile sanitarea vasluiene au demarat o ancheta. continuă pe Adevărul

Spitalul din Husi, VINOVAT de moartea fetitei de 4 ani

Spitalul din Husi a fost gasit vinovat de moarte fetitei de 4 ani, incident ce a avut loc la inceputul lunii octombrie. Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a explicat, in direct la Antena 3, ca au fost.

Un bebelus de 8 luni a murit la Spitalul din Husi, dupa ce mama l-a tratat acasa, primind indicatii de la medicul de familie

Un bebelus de 8 luni a murit astazi la Spitalul din Husi, in ciuda eforturilor disperate al medicilor de a-l resuscita. Copilul si fratele sau geaman, a fost adus intr-o forma severa de deshidratare, dupa ca mama i-a administrat acasa tratamentul prescris de medicul de familie, pentru scaune diareice.

Spitalul din Husi, vinovat de decesul fetitei de 4 ani. Baniocioiu: Nu s-au respectat protocoale de diagnostic si tratament

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat la Antena 3, ca la Spitalul din Usi, unde o fetita de 4 ani a murit dupa ce a ajuns acolo cu o durere in gat, au fost depistate mai multe probleme si s-au aplicat sanctiunile contraventionale conform legii.

Ancheta Ministerului Sanatatii in cazul fetitei moarte la Spitalul din Husi: S-a administrat antibiotic fara testare

Echipa de control a Ministerului Sanatatii a finalizat verificarea respectarii procedurilor medicale si a conditiilor igienico-sanitare, dar si modul in care a fost gestionat cazul fetitei de 4 ani care a primit.

Un alt deces la Spitalul Husi: Bebelus de 8 luni, mort dupa ce a fost diagnosticat cu diaree acuta

Un alt copil a murit la Spitalul din Husi, la trei saptamani dupa ce o fetita de patru ani a murit in conditii suspectate. De aceasta data, un bebelus de opt luni a murit dupa ce a fost diagnosticat cu.

Ancheta MS in cazul fetitei moarte la Spitalul din Husi: S-a administrat antibiotic fara testare!

Ministerul Sanatatii a finalizat ancheta in cazul fetitei de patru ani care a murit la Spitalul din Husi dupa ce medicul i-a administrat antibiotic fara a fi testata. Rezultatele controlului au aratat ca procedurile medicale nu au fost respectate, iar pediatrul nu a cerut ajutor desi cazul era de maxima urgenta. Atat spitalul cat si ambulanta Husi au fost amendate.

VIDEO Medicii de la Ambulanta Vaslui, revoltati de dezastrul de la spitalul din Husi: pacienti transportati cu targile in spital, gravide care nasc in lift

Medicii Serviciului Judetean de Ambulanta Vaslui sunt revoltati de rezultatele anchetei desfasurate de de Ministerul Sanatatii la Spitalul municipal Dimitrie Castroianu Husi in cazul fetitei decedate. Medicii spun ca au instiintat reprezentantii DSP Vaslui ca la spitalul din Husi se pot intampla tragedii inca de la inceputul lunii septembrie, cand o gravida a nascut cu ambulantierii asteptand liftul in spital.

Un alt copil a murit la Spitalul Municipal Husi

Un bebelus cu diaree acuta a murit, vineri, la Spitalul Municipal Husi, la Compartimentul de Primiri Urgente, informeaza Agerpres.

Sanctiuni revoltatoare. Iata toleranta zero promisa de ministrul Sanatatii in cazul fetitei de 4 ani, decedate la spitalul din Husi

Echipa de control a Ministerului Sanatatii a finalizat verificarea respectarii procedurilor medicale si a conditiilor igienico-sanitare, dar si modul in care a fost gestionat cazul fetitei de 4 ani care a primit asistenta medicala la compartimentul de pediatrie a Spitalului Municipal Husi. Spitalul, Serviciul de Ambulanta si mai multi medici au fost amendati. Singurul nesanctionat este managerul unitatii sanitare.

Senatorul Nelu Tataru cere demisia de onoare a managerului spitalului din Husi

Situatia in care a ajuns, in momentul de fata, spitalul din Husi, este una fara precedent. Senatorul Nelu Tataru, medic in cadrul Spitalul Municipal Dimitrie Castroianu Husi cere demisia managerului unitatii, Lucia Rotaru Ciupilan, aratand ca este principalul responsabil de situatia grava in care s-a ajuns.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )