Libnet.ro
UNICEF

20:30

Fratii Camataru si alte trei persoane, retinuti dupa incidentul de la Curtea de Apel

Adevărul Adevărul,
Fratii Camataru si alte trei persoane, retinuti dupa incidentul de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati. continuă pe Adevărul

Nutu si Sile Camataru, retinuti dupa incidentul sangeros de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia.

Fratii Camataru si alti trei barbati au fost RETINUTI dupa incaierarea de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, precum si trei apropiati ai lor au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti.

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Dosar ANRP. Horia Simu si alte sapte persoane, trimisi in judecata

Omul de afaceri Horia Simu a fost trimis in judecata, in stare de arest preventiv, alaturi de alte sapte persoane, in dosarul in care este cercetat pentru complicitate la infractiunea de abuz in serviciu, daca functionarul public a obtinut un folos necuvenit pentru sine sau pentru altul si spalare de bani, potrivit unui comunicat DNA.

Fratii Camataru si patru locotenenti, adusi la Politia Capitalei (VIDEO)

Sile si Nutu Camataru au fost adusi vineri la Politia Capitalei, dupa ce in urma cu o zi au fost audiati la sectia 14, informeaza B1 TV. Alaturi de ei, au mai fost adusi si patru locotenenti. Cei doi au.

MAE: Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane, retinuti de politia din Budapesta

Cei 16 romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti de organele de politie din Budapesta, se arata intr-un comunicat al MAE. in cursul zilei de vineri, 4 romani au fost audiati in acest caz.

12 romani suspectati de trafic de persoane, retinuti in Ungaria

Ambasada Romaniei la Budapesta a fost informata astazi, 27 august 2015, de catre politia ungara, ca 12 cetateni romani suspectati de trafic de persoane au fost retinuti si audiati de autoritatile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )