Libnet.ro
UNICEF

19:00

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

România Liberă România Liberă,
Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Cel putin trei persoane au fost UCISE

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei. continuă pe România Liberă

Incident ARMAT la o tabara de romi din Franta: Patru persoane au fost UCISE. Care este ipoteza anchetatorilor

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise, dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Trei morti in urma unui incident armat produs intr-o tabara de romi din Franta

Cel putin trei persoane, inclusiv un copil, au fost ucise dupa ce un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de romi din nordul Frantei.

Atac sinucigas al unei fetite de 11 ani intr-o autogara din Nigeria, cel putin 15 persoane au fost ucise

Un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani a ucis cel putin 15 oameni la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, au informat marti surse apartinand unui spital din zona si martori, citati de agentia DPA, preluata de Mediafax.

Trei raniti intr-un incident armat intr-un tren in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite, doua fiind in stare grava, intr-un incident armat produs vineri intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez Jean-Hugues Anglade, afirma surse.

Actorul Jean-Hugues Anglade, ranit intr-un incident armat in Franta

Cel putin trei persoane au fost ranite intr-un incident armat produs vineri dupa-amiaza intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), printre raniti figurand actorul francez.

Incident armat intr-un tren din Franta: Trei persoane au fost ranite, printre care si actorul Jean-Hugues Anglade

Un incident armat a avut loc vineri dupa-amiaza, intr-un tren care circula pe ruta Amsterdam Olanda) - Paris Franta), in urma caruia cel putin trei persoane au fost ranite, inclusiv actorul francez Jean-Hugues.

Afganistan: Cel putin zece persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite in urma unei explozii la un terminal de gaze din vestul tarii

O explozie s-a produs la un terminal de gaze din vestul Afganistanului, cel putin zece persoane fiind ucise si alte 11, ranite in urma deflagratiei, informeaza DPA. Un incendiu puternic a cuprins un terminal de.

Nigeria: Cel putin 15 oameni au fost ucisi intr-un atac sinucigas, comis de o fata de 11 ani

Cel putin 15 oameni au fost ucisi si 30 au fost raniti intr-un atentat sinucigas comis de o fata in varsta de 11 ani la un terminal de autobuze din nord-estul Nigeriei, informeaza DPA, citand martori si.

Liban: Cel putin 20 de persoane au fost ranite in cadrul unui miting impotriva crizei deseurilor menajere

Cel putin 20 de protestatari au fost raniti duminica la Beirut in ciocniri cu fortele de ordine in timpul unui miting impotriva crizei deseurilor menajere. Exista 20 de raniti in randul demonstrantilor,.

Un avion s-a prabusit la un miting aviatic in sudul Angliei. Cel putin sapte persoane au murit (VIDEO)

Update: Cel putin sapte persoane au murit ca urmare a prabusirii avionului in sudul Angliei. Mai multi oameni au fost raniti dupa ce un avion s-a prabusit la un miting aviatic in Brighton, pe coasta sudica a.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )