Libnet.ro
UNICEF

11:30

Nutu si Sile Camataru, retinuti dupa incidentul sangeros de la Curtea de Apel

Antena3 Antena3,
Nutu si Sile Camataru, retinuti dupa incidentul sangeros de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia. continuă pe Antena3

Fratii Camataru si alte trei persoane, retinuti dupa incidentul de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, zisi Nutu si Sile Camataru, si alti trei apropiati ai acestora au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti, unde acestia erau judecati.

Fratii Camataru si alti trei barbati au fost RETINUTI dupa incaierarea de la Curtea de Apel

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, precum si trei apropiati ai lor au fost retinuti, vineri seara, dupa altercatia ce a avut loc joi la Curtea de Apel Bucuresti.

Bataie intre interlopi la Curtea de Apel Bucuresti. Sile Camataru, AUDIAT

Un scandal a izbucnit, joi, la sediul Curtii de Apel Bucuresti CAB), unde este judecat procesul membrilor mai multor grupari interlope, dupa ce un barbat care a spus ca a fost taiat de Sile Camataru a fost dus la spital.

Sile Camataru, dus la audieri in urma unui scandal iscat la Curtea de Apel Bucuresti

Vasile Balint, zis Sile Camataru, acuzat ca a agresat un alt inculpat din dosarul unor grupari interlope din Capitala, joi, la Curtea de Apel Bucuresti, a fost dus la Sectia 14 de Politie pentru audieri, alaturi de alti membri ai gruparilor judecate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1954 seconds )