Libnet.ro
UNICEF

08:45

Fresh! Cristina Rus s-a externat, la 3 zile dupa nastere!

ADPM ADPM,
Fresh! Cristina Rus s-a externat, la 3 zile dupa nastere!

Dupa ce, chiar in ziua de Dragobete, Cristina Rus a devenit mamica unei fetite minunate pe care a dezvaluit ca o va boteza Cristina Maria, artista s-a externat in aceasta dupa-amiaza din spital si a plecat acasa impreuna cu sotul ei si micuta lor. continuă pe ADPM

Fresh! Cristina Rus a nascut de Dragobete!

Cristina Rus are astazi dublu motiv de sarbatoare! Pe langa bucuria iubirii ce ii leaga pe ea si sotul ei, Dragos Bilteanu, a aparut si bucuria nastreii celui de-al doilea copil al familiei. Artista a devenit astazi pentru a doua oara mamica, aducand pe lume inca un baietel!.

Fresh! Cristina Rus a nascut o fetita de Dragobete!

Cristina Rus are astazi dublu motiv de sarbatoare! Pe langa bucuria iubirii ce ii leaga pe ea si sotul ei, Dragos Bilteanu, a aparut si bucuria nasterii celui de-al doilea copil al familiei. Artista a devenit astazi pentru a doua oara mamica, aducand pe lume inca un baietel!.

Cat are de slabit Cristina Rus dupa ce a devenit a doua oara mamica

Dupa ce ieri, de Dragobete, Cristina Rus a devenit pentru a doua oara mama, de aceasta data mamica de fetita, artista a marturisit ca in timpul sarcinii a acumulat doar 10 kilograme, dintre care aproape 4 a avut micuta ei. Cristina nu se grabeste cu dietele, ci prefera sa se concentreze pe cresterea fetitei si sa scape treptat de kilogramele in plus.

De ce s-a ascuns Cristina Rus in timpul sarcinii

Cristina Rus a preferat sa fie cat mai discreta in perioada sarcinii si sa nu se mai afiseze in public vreme de cateva luni bune. Nu a realizat niciun pictorial cu burtica la vedere si nici nu a participat la evenimente mondene. Iata de ce a procedat astfel.

Cristina Rus a nascut o fetita prin cezariana

Cristina Rus a nascut luni, in ziua de Dragobete, al doilea copil pe care il are cu sotul ei, Dragos Bilteanu. Artista are acum pereche, aducand pe lume o fetita sanatoasa care se va juca cu fratiorul ei,.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )