Libnet.ro
UNICEF

00:07

FRESH! Dan Balan revine cu un nou single Lendo Calendo ft. Tany Vander Brasco

Devorator Monden Devorator Monden,
FRESH! Dan Balan revine cu un nou single Lendo Calendo ft. Tany Vander Brasco

Dupa o pauza de aproximativ un an, Dan Balan revine in forta in peisajul muzicala si lanseaza un nou single de vara, LENDO CALENDO, care se anunta deja a fi hitul verii 2013. Unul dintre cei mai de succes artisti moldoveni, cu sute de mii de fani la activ, revine cu o noua piesa! Pe . continuă pe Devorator Monden

Artistul moldovean Dan Balan a lansat un nou single. Asculta aici piesa Lendo Calendo.

Dupa mai bine de un an si jumatate in care a lansat nenumarate hituri in Rusia, Dan Balan, cel mai cunoscut artist moldovean,revine pe piata muzicala internationala cu un nou single incendiar, Lendo Calendo, cantat impreuna cu talentata artista Tany Vander si rapperul Brasco. O perioada am scos mai multe piese in limba rusa, care au fost number one in topuri, iar acum m-am hotarat sa lansez o piesa internationala, datorita careia o sa vin si in Romania. Sper ca fanilor romani sa .

Dan Balan, fost membru al trupei O-Zone, revine pe piata din Romania cu un nou single

Dupa un an si jumatate in care a lansat mai cateva hituri in Rusia,Dan Balan revine pe piata muzicala internationala cu un nou single, Lendo Calendo, o piesa in colaborare cu Tany Vander si rapperul Brasco.

Like Chocolate lanseaza un nou single fresh TaraBoy

Dupa ce toata primavara am ascultat hit-ul Placeri Nevinovate, fetele de la Like Chocolate revin in forta cu single-ul TaraBoy. Este o piesa fresh, catchy , cu un sound care se potriveste perfect cu serile de vara. Nopti de vara, petreceri pana in zori de zi alaturi de prieteni, pofta de viata, toate acestea sunt .

Permanent stain, cel mai nou single de la Backstreet Boys

Permanent stain este cel mai nou single lansat de baietii de la Backstreet boys, care pe 20 aprilie au implinit 20 de ani de existenta. Trupa s-a reunit in formula completa, toti cei 5 membri, din 2006. Baietii, acum barbati in toata firea, au lansat o noua piesa, Permanent stain, ce va face parte de .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )