Libnet.ro
UNICEF

12:30

FRF amana Finala Cupei Romaniei, dupa decesul lui Ekeng. Decizia de amanare pentru meciurile de Liga I apartine LPF

Antena3 Antena3,
FRF amana Finala Cupei Romaniei, dupa decesul lui Ekeng. Decizia de amanare pentru meciurile de Liga I apartine LPF

Finala Cupei Romaniei, care trebuia sa se dispute, marti, pe data de 10 mai, a fost amanata, dupa decesul mijlocasului in varsta de 26 de ani al echipei Dinamo, Patrick Ekeng, a anuntat. continuă pe Antena3

Finala Cupei Romaniei, amanata dupa decesul lui Patrick Ekeng

Finala Cupei Romaniei dintre echipele Dinamo si CFR Cluj, programata la 10 mai, a fost amanata de Federatia Romana de Fotbal in urma decesului jucatorului Patrick Ekeng de vineri seara, din timpul meciului cu FC Viitorul.

Stop fotbal! Meciurile au fost amanate, FRF a precizat cand se va disputa finala Cupei Romaniei, dintre Dinamo si CFR

Moartea lui Patrick Ekeng a blocat fotbalul romanesc, FRF anuntand ca toate competitiile controlate de ea vor fi suspendate in acest weekend.

Finala Cupei Romaniei, amanata de FRF dupa decesul lui Ekeng (VIDEO)

Toate partidele care ar fi trebuit sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana in Campionatul romanesc au fost anulate, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de Comitetul.

Comitet Executiv intrunit de urgenta. Finala Cupei Romaniei a fost amanata!

Sefii fotbalului romanesc au convocat un Comitet de Urgenta dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng si discuta posibilitatea amanarii etapei de la finalul acestei saptamani.

FOTO. 7 mai 1986, 30 de ani de la finala Cupei Campionilor Europeni, castigata de Steaua. Cum relateaza Gabi Balint meciul

Fostul fotbalist Gabi Balint a rememorat, pe contul sau de Facebook, meciul dintre Steaua si Barcelona, in finala Cupei Campionilor Europeni, .

Finala Cupei Ligii se joaca pe 17 iulie

Finala Cupei Ligii 2015/2016 se va juca pe 17 iulie, a anuntat joi Liga Profesionista de Fotbal.

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul lui Ekeng

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng, fiind verificate dotarile salvarilor, angajatii si calificarea acestora, documentele din cazurile de urgenta si.

Patrick Ekeng a murit: fotbalul se opreste in Romania. Finala Cupei nu se mai joaca marti. Anunt oficial facut de FRF

Atacantul dinamovist, Harlem Gnohere, a acuzat faptul ca, in ciuda tragediei cu colegul sau camerunez, partida Dinamo - Viitorul s-a jucat pana la capat. Federatia Romana de Fotbal FRF) a reactionat imediat si a anuntat ca ia in calcul amanarea tuturor competitiilor pe care le organizeaza.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta azi si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheirea sezonului.

Patrick Ekeng a murit. Sotia plecase in Franta vineri si il astepta acasa dupa finala Cupei

Patrick Ekeng a murit vineri seara, in timpul partidei dintre Dinamo si Viitorul. Sotia il astepta acasa dupa incheierea sezonului.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )