Libnet.ro
UNICEF

11:30

Finala Cupei Romaniei, amanata dupa decesul lui Patrick Ekeng

Hotnews Hotnews,
 Finala Cupei Romaniei, amanata dupa decesul lui Patrick Ekeng

Finala Cupei Romaniei dintre echipele Dinamo si CFR Cluj, programata la 10 mai, a fost amanata de Federatia Romana de Fotbal in urma decesului jucatorului Patrick Ekeng de vineri seara, din timpul meciului cu FC Viitorul. continuă pe Hotnews

Finala Cupei Romaniei, amanata de FRF dupa decesul lui Ekeng (VIDEO)

Toate partidele care ar fi trebuit sa aiba loc in acest sfarsit de saptamana in Campionatul romanesc au fost anulate, informeaza B1 TV. Decizia a fost luata de Comitetul.

FRF amana Finala Cupei Romaniei, dupa decesul lui Ekeng. Decizia de amanare pentru meciurile de Liga I apartine LPF

Finala Cupei Romaniei, care trebuia sa se dispute, marti, pe data de 10 mai, a fost amanata, dupa decesul mijlocasului in varsta de 26 de ani al echipei Dinamo, Patrick Ekeng, a anuntat.

Comitet Executiv intrunit de urgenta. Finala Cupei Romaniei a fost amanata!

Sefii fotbalului romanesc au convocat un Comitet de Urgenta dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng si discuta posibilitatea amanarii etapei de la finalul acestei saptamani.

Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit la Spitalul Floreasca din Capitala

ACTUALIZARE 11:30 Documente ridicate de la Puls si Dinamo in cazul decesului fotbalistului Au fost deja ridicate documente atat de la sediul Ambulantei Puls, cat si de la clubul Dinamo, transmite Digi24. ro. *ACTUALIZARE 11:05 Finala Cupei Romaniei, amanata dupa moartea fotbalistului dinamovist Federatia Romana de Fotbal a decis amanarea Cupei Romaniei si a tuturor competitiilor sporive organizate de FRF. Decizia a fost luata de comitetul de urgenta al FRF, dupa moartea fotbalistului Patrick Ekeng, anunta Digi24. ro. *ACTUALIZARE 10:28 Dosar penal in rem dupa moartea fotbalistului S-a deschis dosar penal in cazul mortii lui Patrick Ekeng, fotbalistul camerunez de la clubul Dinamo, informeaza Digi24. ro. ---------- Fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng a murit vineri seara la Spitalul Floreasca din Bucuresti, la varsta de 26 de ani, dupa ce s-a prabusit pe teren in timpul meciului dintre Dinamo si FC Viitorul Constanta, informeaza Agerpres. Medicii de la Spitalul de Urgenta Floreasca l-au resuscitat mai bine de o ora, insa fotbalistul nu a reactionat la manevrele de resuscitare.

Stop fotbal! Meciurile au fost amanate, FRF a precizat cand se va disputa finala Cupei Romaniei, dintre Dinamo si CFR

Moartea lui Patrick Ekeng a blocat fotbalul romanesc, FRF anuntand ca toate competitiile controlate de ea vor fi suspendate in acest weekend.

Meciurile din acest weekend din Liga 1 au fost amanate dupa decesul lui Patrick Ekeng

Liga Profesionista de Fotbal a anuntat ca meciurile din Liga 1 care ar fi trebuit sa se joace in acest weekend vor fi amanate, dupa ce jucatorul dinamovist Patrick Ekeng a murit pe teren vineri seara.

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul lui Ekeng

Departamentul pentru Situatii de Urgenta si Ministerul Sanatatii fac un control la Ambulanta Puls, dupa decesul fotbalistului Patrick Ekeng, fiind verificate dotarile salvarilor, angajatii si calificarea acestora, documentele din cazurile de urgenta si.

Acuzatii grave dupa decesul lui Ekeng: Daca s-ar fi facut manevrele de defibrilare in cele 3 minute, sansele de supravietuire ar fi fost maxime. Maniera si timpul in care s-a intervenit i-au sapat groapa jucatorului

Serban Bradisteanu, seful Sectiei de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca din Capitala, a vorbit despre decesul jucatorului Patrick Ekeng, acesta fiind de parere ca fotbalistul avea sanse mari de supravietuire daca ambulanta prezenta la stadionul din Stefan cel Mare ar fi fost dotata corespunzator. Daca s-ar fi facut manevrele de defibrilare in cele trei minute, sansele lui de supravietuire ar fi fost maxime, a precizat Bradisteanu.

FOTO. 7 mai 1986, 30 de ani de la finala Cupei Campionilor Europeni, castigata de Steaua. Cum relateaza Gabi Balint meciul

Fostul fotbalist Gabi Balint a rememorat, pe contul sau de Facebook, meciul dintre Steaua si Barcelona, in finala Cupei Campionilor Europeni, .

Finala Cupei Ligii se joaca pe 17 iulie

Finala Cupei Ligii 2015/2016 se va juca pe 17 iulie, a anuntat joi Liga Profesionista de Fotbal.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2383 seconds )