Libnet.ro
UNICEF

19:15

De frica iesirii Marii Britanii din UE, tot mai multi britanici aplica pentru cetatenia irlandeza

B1 B1,
De frica iesirii Marii Britanii din UE, tot mai multi britanici aplica pentru cetatenia irlandeza

Pentru a-si asigura in continuare calitatea de cetateni europeni, in contextul unui posibil Brexit, britanicii aplica pentru cetatenia irlandeza. Demersul apartine in egala masura. continuă pe B1

Riscurile iesirii Marii Britanii din UE. Avertismentul premierului David Camerun

Premierul britanic David Cameron a atras duminica atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, potrivit AFP, transmite Agerpres. Consecinta ar fi un deceniu pierdut pentru Regatul Unit, in materie de crestere, de investitii, de cheltuieli sociale, daca britanicii vor opta pentru Brexit la referendumul de la 23 iunie, a declarat Cameron.

Donald Tusk avertizeaza: Iesirea Marii Britanii din UE ar putea sa declanseze procesul de distrugere a civilizatiei politice occidentale

Daca Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana, inamicii blocului comunitar vor avea un motiv sa deschida o sticla cu sampanie, a declarat Donald Tusk, presedintele Consiliului European, potrivit.

FOTO+VIDEO. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, sarbatorita cu fast la Londra

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a implinit 90 de ani in aprilie, iar Marea Britanie se pregateste sa ii sarbatoreasca oficial ziua sa de nastere, sambata, la parada anuala publica Trooping the Colour. O slujba de multumire pentru aniversarea oficiala a Reginei are loc vineri la Catedrala Sfantul Pavel din Londra.

Ministrul de Interne Theresa May: UE contribuie la securitatea Marii Britanii

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, a declarat, in contextul apropiatului referendum cu privire la apartenenta Marii Britanii la UE, ca blocul comunitar contribuie la mentinerea securitatii tarii.

Vasluienii se afla la limita subzistentei! Barladul are cei mai multi saraci din tot judetul

Judetul Vaslui va primi pachete cu alimente de la Uniunea Europeana, iar cei mai multi dintre oameni aflati pe lista sunt din Barlad, apotrivit adevarul. ro. Vor fi distribuite gratuit ajutoare alimentare.

Atac armat intr-un club de noapte gay din Florida, soldat cu mai multi raniti

Mai multi oameni sunt raniti dupa ce un barbat a deschis focul in aceasta dimineata intr-un club frecventat de homosexuali din Orlando, Florida, informeaza nbcnews. com.

Mexic: 11 membri ai unei familii au fost executati in propria casa de mai multi atacatori

Mai multi atacatori au intrat vineri in casele unor oameni din Mexic si au executat 11 membri ai unei familii, printre care si doi copii. Barbatii inarmati au intrat in locuinta victimelor,.

UEFA, masuri dure dupa ciocnirile ultrasilor in Marsilia. Nu se exclude suspendarea echipelor Marii Britanii si Rusiei (VIDEO)

Ciocnirile violente de la Euro 2016 dintre ultrasii englezi si cei rusi i-au pus pe jar pe oficialii UEFA. Forul a anuntat ca va lua masuri drastice, nefiind exclusa chiar suspendarea celor doua echipe din.

Ialomita: de doua ori mai multi primari PSD

PSD a obtinut la votul pentru CJ Ialomita un procent de 50,32% din voturi, PNL - 29,14%, iar ALDE - 7,62% din voturi.

Ialomita: de doua ori mai multi primari PSD

PSD a obtinut la votul pentru CJ Ialomita un procent de 50,32% din voturi, PNL - 29,14%, iar ALDE - 7,62% din voturi.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )