Libnet.ro
UNICEF

19:45

Riscurile iesirii Marii Britanii din UE. Avertismentul premierului David Camerun

România Liberă România Liberă,
Riscurile iesirii Marii Britanii din UE. Avertismentul premierului David Camerun

Premierul britanic David Cameron a atras duminica atentia, intr-o emisiune la BBC, ca iesirea din Uniunea Europeana ar insemna un deceniu pierdut pentru Marea Britanie, potrivit AFP, transmite Agerpres. Consecinta ar fi un deceniu pierdut pentru Regatul Unit, in materie de crestere, de investitii, de cheltuieli sociale, daca britanicii vor opta pentru Brexit la referendumul de la 23 iunie, a declarat Cameron. continuă pe România Liberă

Ministrul de Interne Theresa May: UE contribuie la securitatea Marii Britanii

Ministrul britanic de Interne, Theresa May, a declarat, in contextul apropiatului referendum cu privire la apartenenta Marii Britanii la UE, ca blocul comunitar contribuie la mentinerea securitatii tarii.

FOTO+VIDEO. Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, sarbatorita cu fast la Londra

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a implinit 90 de ani in aprilie, iar Marea Britanie se pregateste sa ii sarbatoreasca oficial ziua sa de nastere, sambata, la parada anuala publica Trooping the Colour. O slujba de multumire pentru aniversarea oficiala a Reginei are loc vineri la Catedrala Sfantul Pavel din Londra.

George Soros: Un Brexit ar insema inceputul destramarii UE si costuri imense pentru Marea Britanie

Miliardarul american George Soros crede ca o iesire a Marii Britanii din blocul comunitar european ar duce cu siguranta la destramarea UE. Plecarea Marii Britanii va declansa, cu siguranta, un exod general, ceea ce ar face ca dezintegrarea Uniunii Europene sa devina, practic, inevitabila, a apreciat Soros, citat de The Guardian.

UEFA, masuri dure dupa ciocnirile ultrasilor in Marsilia. Nu se exclude suspendarea echipelor Marii Britanii si Rusiei (VIDEO)

Ciocnirile violente de la Euro 2016 dintre ultrasii englezi si cei rusi i-au pus pe jar pe oficialii UEFA. Forul a anuntat ca va lua masuri drastice, nefiind exclusa chiar suspendarea celor doua echipe din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3153 seconds )