Libnet.ro
UNICEF

16:45

De ce nu functioneaza parteneriatul public-privat in Romania

România Liberă România Liberă,
De ce nu functioneaza parteneriatul public-privat in Romania

In Romania nu exista in acest moment nici un parteneriat public-privat PPP), dar nu din lipsa legislatiei, ci pentru ca nu au existat proiecte bancabile, a declarat secretarul de stat din Ministerul Finantelor Publice, Gabriel Biris. continuă pe România Liberă

Proiecte pentru dezvoltare la Camera de Comert si Industrie a Romaniei: Parteneriatul public-privat, in contextul noii legislatii pe achizitiile publice (VIDEO)

In Romania ultimilor ani, sistemul parteneriatului public privat nu s-a bucurat de un cadru legislativ favorabil, menit sa genereze investitii in proiecte pentru dezvoltarea economica. in.

ANP: la acest moment nu sunt inregistrate revolte in nici o unitate de detenti

Directorul Administratiei Nationale a Penitenciarelor ANP), Claudiu Bejan, a declarat joi ca la acest moment nu sunt inregistrate revolte in nicio unitate de detentie. Nu sunt inregistrate revolte in nicio unitate de detentie. Nemultumiri, sesizari, plangeri din partea detinutilor sunt depuse in mod curent la nivelul intregului sistem. Este important de subliniat ca anumite mesaje publice pot accentua aceste stari, de aceea consider ca trebuie sa dam dovada cu totii de responsabilitate sociala si sa prezentam opiniei publice informatii corecte, complete si mai ales verificate, a precizat Bejan in cadrul unei declaratii de presa la sediul ANP, citat de Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )