Libnet.ro
UNICEF

16:30

Funeraliile lui Ariel Sharon: Doua rachete au fost lansate din Fasia Gaza

Adevărul Adevărul,
Funeraliile lui Ariel Sharon: Doua rachete au fost lansate din Fasia Gaza

Armata israeliana a reperat luni lansarea din Fasia Gaza a doua rachete, dar care nu au ajuns pe teritoriul statului evreu, unde, in imediata apropiere de enclava palestiniana, peste cateva ore, vor incepe funeraliile fostului prim-ministru Ariel Sharon, decedat sambata la 85 de ani, relateaza Agerpres. continuă pe Adevărul

LIVE VIDEO Funeraliile lui Ariel Sharon: Doua rachete au fost lansate din Fasia Gaza

Armata israeliana a reperat luni lansarea din Fasia Gaza a doua rachete, dar care nu au ajuns pe teritoriul statului evreu, unde, in imediata apropiere de enclava palestiniana, peste cateva ore, vor incepe funeraliile fostului prim-ministru Ariel Sharon, decedat sambata la 85 de ani, relateaza Agerpres.

UPDATE Ariel Sharon a fost inhumat alaturi de sotia sa Lili. Doua rachete au fost lansate din Fasia Gaza

Fostul premier israelian Ariel Sharon a fost inhumat luni dupa-amiaza la ferma familiei sale din sudul Israelului, alaturi de sotia sa Lili, asa cum si-a dorit, relateaza AFP.

Vicepremierul Dragnea va reprezenta Romania la funeraliile lui Ariel Sharon.

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea va reprezenta Guvernul Romaniei la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon. Funeraliile de stat vor avea loc luni, la Ierusalim, iar ulterior sicriul va fi dus la ferma din Desertul Negev a fostului prim-ministru, unde acesta va fi inmormantat alaturi de sotia sa de origine romana. In varsta de 85 de ani, Ariel Sharon a murit sambata dupa-amiaza, dupa opt ani de coma la spitalul Sheba din Tel Hashomer, langa Tel Aviv, inconjurat de familia .

Vicepremierul Liviu Dragnea va reprezenta Romania la funeraliile lui Ariel Sharon

Vicepremierul Liviu Dragnea va reprezenta Guvernul Romaniei la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon, informeaza Executivul, conform Mediafax. Sicriul cu trupul lui Ariel Sharon va fi expus in Knesset,.

Speculatii in presa israeliana: Ariel Sharon ar fi fost victima unui blestem evreiesc.

Fostul premier Ariel Sharon ar fi fost victima unor blesteme ale unor cercuri religioase evreiesti, din cauza controversatei decizii sale de a desfiinta coloniile din Fasia Gaza, speculeaza presa israeliana, citata de Mediafax. Ariel Sharon murise de mai putin de patru ore sambata, cand urma sa se incheie Sabatul, iar retelele religioase de socializare din Israel incepusera deja sa faca interpretari. Una dintre cele mai populare teorii vehiculate se refera la data ebraica in care fostul .

Rachete lansate din Fasia Gaza in timpul inmormantarii lui Ariel Sharon. Israelul a replicat printr-un raid aerian

Inmormantarea lui Ariel Sharon, care a avut loc luni, a fost marcata si de tensiuni militare intre Israel si radicalii islamisti Hamas din Fasia Gaza. Doua rachete au fost lansate din Fasia Gaza spre sudul.

Liviu Dragnea va reprezenta Guvernul Romaniei la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon

Vicepremierul Liviu Dragnea va reprezenta Guvernul Romaniei la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon, informeaza Executivul. Sicriul cu trupul lui Ariel Sharon va fi expus in Knesset, duminica,.

Liviu Dragnea va reprezenta Guvernul Romaniei la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon

Vicepremierul Liviu Dragnea va reprezenta Guvernul Romaniei la funeraliile fostului premier israelian Ariel Sharon, informeaza Executivul intr-un comunicat.

Israel: Mii de oameni i-au adus un ultim omagiu lui Ariel Sharon, la Knesset

Sicriul cu trupul lui Ariel Sharon a fost expus in Knesset, duminica, unde mii de oameni i-au adus un ultim omagiu. Funeraliile vor avea loc luni la ferma fostului premier israelian, acolo unde este inmormantata.

Ariel Sharon va fi inmormantat luni, la Ierusalim. Jon Biden va reprezenta SUA la funeralii

Funeraliile militare in onoarea fostului premier israelian Ariel Sharon, decedat sambata la varsta de 85 de ani, vor avea loc luni, la Ierusalim, anunta presa israeliana, potrivit Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )