Libnet.ro
UNICEF

19:00

Funny! Emblem3 au lansat un cover pentru piesa The Fox a formatiei Ylvis! Vezi aici un clip amuzant!

Devorator Monden Devorator Monden,
Funny! Emblem3 au lansat un cover pentru piesa The Fox a formatiei Ylvis! Vezi aici un clip amuzant!

Se pare ca videoclipul viral al piesei The Fox lansata de grupul norvegian Ylvis incepe sa fie pe placul a din ce in ce mai multe vedete internationale. Emblem3 nu au fost mai prejos si au sarbatorit Halloweenul lansand un clip amuzant pentru un cover realizat de ei. Wesley, Keaton si Drew sunt infatisati in . continuă pe Devorator Monden

HOT! Adam Lambert a realizat un cover dupa piesa Marry The Night a lui Lady Gaga!

Coverul realizat de excentricul artist va putea fi auzit in cadrul viitorului episod al serialului Glee, intitulat A Katy Or A Gaga, care va fi difuzat pe sapte noiembrie. Asa cum ne sugereaza si titlul episodului, in cadrul acestuia personajele serialului vor aduce un omagiu celor doua dive pop ale industriei muzicale contemporane, Katy Perry .

Juicy J a lansat un nou videoclip, pentru piesa Stop It!

Noua piesa a rapperului american este extrasa de pe ultimul album lansat de acesta, intitulat Stay Trippy, care a aparut in magazine pe 23 august. Nu se stie inca exact, dar cel mai probabil piesa Stop It este un single promotional al materialului. Juicy J a lansat pentru noua sa piesa, produsa de Mike WiLL .

VIDEO. Smiley a lansat un nou videoclip pentru piesa Acasa.

Smiley a lansat, vineri, un nou videoclip pentru piesa Acasa. Piesa face parte de pe noul album al artistului. Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii, a scris Smiley pe Facebook.

Christina Aguilera lanseaza un duet cu formatia A Great Big World pentru piesa Say Something!

Pentru inceput trebuie sa precizam faptul ca piesa Say Something a fost inregistrata in versiune originala de formatia americana A Great Big World, duetul cu Christina Aguilera fiind o reinregistrare a piesei. Say Something este un single extras de pe albumul de debut oficial al duo-ului american, intitulat Is There Anybody Out There?, material care .

HOT! Matteo lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Panama!

Matteo lanseaza unul dintre cele mai vesele videoclipuri ale finalului de an cu Panama, o multime de dansatori si multa energie pozitiva! Filmarile pentru Panama s-au desfasurat pe durata unei nopti, iar regia si productia au fost asigurate de Lanoy Video Production. Panama este un clip de imagine, care se bazeaza foarte mult pe dans.

Lora lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Puisor.

Lora revine cu un nou videoclip, pentru piesa Puisor. Artista a decis sa lanseze acest nou single ca un cadou pentru fanii sai, care au apreciat foarte tare piesa, atunci cand a fost cantata in concerte. Muzica piesei Puisor este semnata de Marius Draghici, orchestratia a fost realizata de Ciprenko, iar Lora este cea care a scris textul. Initial, totul a pornit ca o joaca. Mi-am amintit de adolescenta, cand ma prindeam intotdeauna de intentiile vreunui baiat si observam mereu daca nu era .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )