Libnet.ro
UNICEF

21:30

Furtul tablourilor din Rotterdam a ajuns SUBIECT DE FILM.

România Liberă România Liberă,
Furtul tablourilor din Rotterdam a ajuns SUBIECT DE FILM.

Furtul celor sapte tablouri din muzeul Kunsthal din Rotterdam, in noaptea de 15 spre 16 octombrie 2012, opera unui grup infractional alcatuit din sase romani, devine subiect de film si va fi dezvoltat de regizorul Tudor Giurgiu si fotograful Cristian Movila, transmite Mediafax. Proiectul de lungmetraj reda pas cu pas afacerea palpitanta care a dus la posibila disparitie prin ardere a unor opere de arta a caror valoare depaseste, conform expertilor, 18 milioane de euro, devenind astfel unul . continuă pe România Liberă

Furtul tablourilor din Rotterdam, subiectul unui film care va fi regizat de Tudor Giurgiu

Regizorul Tudor Giurgiu va realiza, alaturi de fotografulCristian Movila, un lungmetraj al carui subiect este furtul celor sapte tablouri din muzeul Kunsthal dinRotterdam. Echipa a inceput deja.

Furtul tablourilor din Rotterdam, subiectul unui film care va fi regizat de Tudor Giurgiu (VIDEO)

Regizorul Tudor Giurgiu va realiza, alaturi de fotografulCristian Movila, un lungmetraj al carui subiect este furtul celor sapte tablouri din muzeul Kunsthal dinRotterdam. Echipa a inceput deja.

Furtul tablourilor din Rotterdam, subiect de film pentru regizorul Tudor Giurgiu si fotograful Cristian Movila

Furtul celor sapte tablouri din muzeul Kunsthal din Rotterdam, din octombrie 2012, pus la cale de catre un grup de sase romani, va deveni subiectul unui film dezvoltat de fotograful Cristian Movila si regizorul si producatorul Tudor Giurgiu. Cei doi lucreaza impreuna la un proiect de lung-metraj care reda pas cu pas afacerea palpitanta care a dus la posibila disparitie prin ardere a unor opere de arta a caror valoare depaseste, conform expertilor, 18 milioane de euro, devenind astfel unul dintre cele mai mediatizate furturi de opere de arta pe plan mondial.

Furtul tablourilor din Rotterdam devine scenariu de film pentru Tudor Giurgiu

Furtul celor sapte tablouri din muzeul Kunsthal din Rotterdam, opera unui grup alcatuit din sase romani, a devenit subiect de film, fiind in prezent dezvoltat de regizorul Tudor Giurgiu si fotograful Ctistian Movila.

Furtul celor sapte tablouri din Rotterdam va deveni subiect de film

Regizorul Tudor Giurgiu si fotograful Cristian Movila vor transforma furtul celor sapte tablouri din Rotterdam in subiect de film, informeaza Mediafax. Lungmetrajul va reda pas cu pas afacerea care a dus la.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )