Libnet.ro
UNICEF

15:45

FURTUNA in Suceava: Mai multe case, inundate.

România Liberă România Liberă,
FURTUNA in Suceava: Mai multe case, inundate.

Mai multe curti, case si demisolul unui bloc din Suceava au fost inundate, in noaptea de marti spre miercuri, in urma unei furtuni puternice, relateaza Mediafax. Totodata, un autoturism parcat pe o strada fost avariat, dupa ce a cazut un copac peste el, in timp ce un depozit de furaje a fost lovit de un trasnet si a luat foc, a declarat seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Suceava. Citeste si Avertizare de ploi, grindina si vant In noaptea de marti spre miercuri, in municipiul . continuă pe România Liberă

Gara Burdujeni si mai multe locuinte, inundate marti noapte la Suceava

O rupere de nori a provocat mai multe probleme in noaptea de marti spre miercuri in municipiul Suceava. Din cauza cantitatilor mari de apa, Gara Burdujeni si mai multe locuinte au fost inundate, un depozit pentru furaje a luat foc, iar un copac a cazut peste o masina.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa din cauza unor avarii

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas, miercuri dimineata, fara apa potabila, din cauza unei avarii. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia se va rezolva in cursul zilei,.

Mai multe hoteluri din Mamaia au ramas fara apa.

Mai multe hoteluri din statiunea Mamaia au ramas fara apa, miercuri dimineata, din cauza unei avarii, informeaza Mediafax. Reprezentantii regiei de apa au dat asigurari ca situatia va fi rezolvata in cursul dupa-amiezii. Potrivit Regiei Autonome Judetene de Apa RAJA) Constanta, furnizarea apei potabile in zona de nord a statiunii a fost oprita miercuri dimineata, incepand cu ora 09. 00, pentru remedierea unei avarii la conducta de alimentare din Mamaia. Sunt afectate hotelurile Lido, .

Mai multe persoane au murit, iar altele au suferit leziuni interne grave dupa ce au consumat lotiune cu efect antiseptic comercializata ca alcool etilic

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au inceput urmarirea penala fata de administratorul unei societati comerciale pentru evaziune fiscala si falsificare de alimente sau alte produse. Mai exact, acesta comercializa alcool sanitar contrafacut - in realitate alcool metilic, extrem de toxic pentru sanatate - fapt ce a dus la mai multe decese si vatamari corporale grave.

Tot mai multe fabrici auto neprofitabile, in Europa

Piata auto din Europa pare sa aiba tot mai multe probleme, dupa ce, vreme de cinci ani la rand, vanzarile de masini au scazut in regiune, tendinta care pare sa se mentina si in 2013, conform Wall Street Journal.

Primaria Capitalei a instalat 14 corturi anticanicula in mai multe zone din Bucuresti

Primaria Capitalei a hotarat, luni, instalarea a 14 corturi anticanicula in mai multe zone cu trafic pietonal din Bucuresti, in contextul temperaturilor tot mai mari, potrivit Mediafax. Corturile sunt dotate cu.

Ploile musonice au facut prapad. Case prabusite, dupa ce apele au spalat pamantul de sub ele

Ploile musonice fac prapad in India. Mai multe case de pe malul fluviului Gange s-au prabusit, dupa ce apele crescute foarte rapid au spalat, pur si simplu, pamantul de sub fundatii. Cel putin 18 persoane.

Slobozia: Bataie cu topoare si bate intre jandarmi si romi, dupa ce mai multe persoane au fost prinse la furat (VIDEO)

Bataie cu topoare, bate, dar si focuri de arma in municipiul Slobozia, din judetul Ialomita. Mai multi romi prinsi la furat intr-un abator din oras au sarit cu ce au apucat la jandarmii care au incercat.

TOPUL agentiilor de turism din Romania care vand cele mai multe pachete.

Happy Tour si Eximtur raman cele mai mari agentii de turism din Romania dupa cifra de afaceri, urmate de Christian Tour, al carui actionar, Cristian Pandel, devine, la 37 de ani, romanul care detine cel mai mare grup de agentii de turism, cu afaceri cumulate de 180 milioane lei, informeaza Mediafax. Christian Tour intra in primele trei agentii de turism dupa ce a inregistrat la Ministerul Finantelor cifra de afaceri de 155,8 milioane de euro, obtinuta anul trecut. In ultimii ani, firma .

Ungaria creste mai multe taxe, pentru a evita deficitul excesiv.

Guvernul ungar va creste taxa pe tranzactiile financiare, redeventa miniera si o taxa speciala pentru companiile de telecomunicatii, masuri prin care vizeaza evitarea redeschiderii procedurii UE de deficit excesiv impotriva tarii, a anuntat guvernul de la Budapesta, citat de Mediafax. Comisia Europeana a recomandat la sfarsitul lunii mai incetarea procedurii de deficit excesiv impotriva mi multor state, intre care si Ungaria, iar decizia finala, considerata formala, va fi luata saptamana .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )